Mulatság a Reménység Központban
Utoljára módositva: 2015-02-06 10:21:47

Telt ház előtt zajlott tegnap a szatmárnémeti Reménység Központban szervezett farsangi mulatság, jól szórakozott minden résztvevő.

 

A szatmárnémeti C. A. Rosetti utcán található Reménység Központ 115 tagja közül mintegy hetvenen jöttek el a tegnap megtartott télbúcsúztató mulatságra, több mint húsz jelmezes vonult fel a többiek tetszésnyilvánításának közepette.

Annyi jelmezes volt, hogy alig fért rá mindenki a csoportképre

Hauler Magdolna koordinátor köszöntője és rövid megnyitója után Gellért Ágnes olvasta fel humoros hangvételű, az eseményhez kötődő Mivé váltunk című versét, majd következhetett is a nap fénypontja: a jelmezesek bevonulása. A maskarába öltözöttek nem csak egyszerűen felvonultak az asztalok között, hanem zenés, táncos aláfestéssel mutatták be, minek is öltöztek. A jelmezek egytől egyig igen ötletesek voltak, az előadások pedig tovább fokozták az amúgy is vidám hangulatot.

A jelmezesek között volt tavaszhercegnő, magyar menyecske, virágáruslány, utcalány és a stricije, sziámi ikrek, hős vadász, népdalénekes, Notre Dame-i toronyőr, magyar pár, tornászlány, mexikói zenész, pap és apáca, gorilla, varázsló, pillangó, bohóc, orchidea és cigány.

Ezután csoportos fotózkodás következett, majd az ebéd után az együtt éneklős, táncolós mulatság.

Princz Csaba

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 6 dkg kakaópor, 2 csipet só, 13 dkg vaj (+ a formákhoz), 10 ...