Mulattak a vetésiek
Utoljára módositva: 2014-03-10 08:55:58

Januári megalakulása óta az RMDSZ vetési szervezetének új vezetősége immár második rendezvényét tartotta: az első egy lakossági fórum volt, szombaton pedig a nőket ünnepelték.

Mindenki jól szórakozott a bálban

A szép számban összegyűltek megkóstolhatták Bökényi Lajos és Schwarczkopf Attila vadas bográcsosát, töltött káposztát, csirkecombot burgonyakörettel, valamint farsangi fánkot szolgáltak még fel a bálozóknak, a kitűnő hangulatot pedig a piskolti RetroBoys zenekar biztosította. A vendégeket virággal, pálinkával és kis falatkával várták, minden hölgy virágot kapott. Török József elnök üdvözölte a megjelenteket, elsősorban természetesen a hölgyeket, példaértékűnek nevezte a tagság összefogását. Török kiemelte május 25. jelentőségét, buzdított az EP-választáson való részvételre és beszámolt arról is, hogy a támogatói aláírásgyűjtés első hete már több mint 300 aláírást hozott, túlteljesítve a településnek ajánlott 300-as targetet, ami óriási teljesítmény, hiszen korábban a helyi szervezet tevékenysége csak a kampányidőre korlátozódott. A továbbiakban a vidámságé és a felhőtlen szórakozásé volt a főszerep, a bál hajnalig tartott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...