Mulattak a vetésiek
Utoljára módositva: 2014-03-10 08:55:58

Januári megalakulása óta az RMDSZ vetési szervezetének új vezetősége immár második rendezvényét tartotta: az első egy lakossági fórum volt, szombaton pedig a nőket ünnepelték.

Mindenki jól szórakozott a bálban

A szép számban összegyűltek megkóstolhatták Bökényi Lajos és Schwarczkopf Attila vadas bográcsosát, töltött káposztát, csirkecombot burgonyakörettel, valamint farsangi fánkot szolgáltak még fel a bálozóknak, a kitűnő hangulatot pedig a piskolti RetroBoys zenekar biztosította. A vendégeket virággal, pálinkával és kis falatkával várták, minden hölgy virágot kapott. Török József elnök üdvözölte a megjelenteket, elsősorban természetesen a hölgyeket, példaértékűnek nevezte a tagság összefogását. Török kiemelte május 25. jelentőségét, buzdított az EP-választáson való részvételre és beszámolt arról is, hogy a támogatói aláírásgyűjtés első hete már több mint 300 aláírást hozott, túlteljesítve a településnek ajánlott 300-as targetet, ami óriási teljesítmény, hiszen korábban a helyi szervezet tevékenysége csak a kampányidőre korlátozódott. A továbbiakban a vidámságé és a felhőtlen szórakozásé volt a főszerep, a bál hajnalig tartott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...