Muzsdaji edzőtáborban a kézilabdázók
Utoljára módositva: 2014-08-08 13:40:14

A négy újoncból hárman, Cutoi, Cristescu és Axinia maradt a VSK kézilabdacsapatában, de távozott Andrei Pop és visszatért Clipea. Így tizenhat játékos vonult csütörtök délután edzőtáborba.

Andrei Pop (fehér mez) felhagyott a kézilabdázással

Egyhetes edzőtáborba vonult csütörtök délutántól a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapata, amely a szeptember közepén kezdődő másodosztályos bajnoki rajtra készül. Nicolae Istrate edző tizenhat játékossal utazott Muzsdajra, ahol napi két edzést végeznek a fiúk, mindkettő erőnléti alapozás.

Mint ismeretes, a csapat hétfőn találkozott először a hosszú, majd’ két hónapos nyári vakáció után. Akkor négy újonc jelent meg az edzésen, viszont a tárgyalásokat követően csak hárman maradtak: a kapus Cătălin Cutoi a Nagybányai Academia de Handbal együttestől, a balátlövő Adrian Cristescu a CSM Ploieşti-től, illetve az átlövő Elvis Axinia, a Nagybányai Minaurtól. Ugyanakkor visszatért Marian Clipea. Az irányító az elmúlt idény végén azt mondta, nem áll szándékában meghosszabbítani a szerződését a VSK-val, Franciaországba készült egy negyedosztályos csapathoz, most úgy tűnik, meggondolta magát és játékra jelentkezett Istrate csapatához. Viszont felbontotta szerződését Andrei Pop: a jobbszélső úgy döntött, felhagy a kézilabdázással. Ez nagy fejtőrést okozhat Istraténak, aki így balkezes játékos nélkül maradt. A poszt legfőbb várományosa Oláh János, viszont az ő játéka kérdéses, ugyanis még nincs játékengedélye. Mint arról beszámoltunk, a román szövetség megtiltja, hogy a másodosztályos bajnokságban idegenlégiósok szerepeljenek, Oláh Janinak pedig még nincs meg a román állampolgársága, így nem kaphat játékengedélyt sem. „Andrei Pop alaposan bekavart, ugyanis számítottam rá, ezért visszamondtam néhány ajánlatot erre a posztra. Ezen a héten hívott fel, hogy felhagy a sportolással. Most lefedetlen vagyok a jobbszélső poszton. Csak abban bízom, hogy Oláh Jani helyzete hamarosan rendeződik, így részben megoldodik ez a gond is” – mondta Istrate.

A csapat augusztus 14-ig fog alapozni az Avasújváros környékén levő dombokon, majd Szatmárnémetiben megkezdik a labdás edzéseket is. Addig vélhetően sikerül megegyezni környékbeli együttesekkel egy–egy barátságos mérkőzés szerevezésében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...