Muzsdaji edzőtáborban a kézilabdázók
Utoljára módositva: 2014-08-08 13:40:14

A négy újoncból hárman, Cutoi, Cristescu és Axinia maradt a VSK kézilabdacsapatában, de távozott Andrei Pop és visszatért Clipea. Így tizenhat játékos vonult csütörtök délután edzőtáborba.

Andrei Pop (fehér mez) felhagyott a kézilabdázással

Egyhetes edzőtáborba vonult csütörtök délutántól a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapata, amely a szeptember közepén kezdődő másodosztályos bajnoki rajtra készül. Nicolae Istrate edző tizenhat játékossal utazott Muzsdajra, ahol napi két edzést végeznek a fiúk, mindkettő erőnléti alapozás.

Mint ismeretes, a csapat hétfőn találkozott először a hosszú, majd’ két hónapos nyári vakáció után. Akkor négy újonc jelent meg az edzésen, viszont a tárgyalásokat követően csak hárman maradtak: a kapus Cătălin Cutoi a Nagybányai Academia de Handbal együttestől, a balátlövő Adrian Cristescu a CSM Ploieşti-től, illetve az átlövő Elvis Axinia, a Nagybányai Minaurtól. Ugyanakkor visszatért Marian Clipea. Az irányító az elmúlt idény végén azt mondta, nem áll szándékában meghosszabbítani a szerződését a VSK-val, Franciaországba készült egy negyedosztályos csapathoz, most úgy tűnik, meggondolta magát és játékra jelentkezett Istrate csapatához. Viszont felbontotta szerződését Andrei Pop: a jobbszélső úgy döntött, felhagy a kézilabdázással. Ez nagy fejtőrést okozhat Istraténak, aki így balkezes játékos nélkül maradt. A poszt legfőbb várományosa Oláh János, viszont az ő játéka kérdéses, ugyanis még nincs játékengedélye. Mint arról beszámoltunk, a román szövetség megtiltja, hogy a másodosztályos bajnokságban idegenlégiósok szerepeljenek, Oláh Janinak pedig még nincs meg a román állampolgársága, így nem kaphat játékengedélyt sem. „Andrei Pop alaposan bekavart, ugyanis számítottam rá, ezért visszamondtam néhány ajánlatot erre a posztra. Ezen a héten hívott fel, hogy felhagy a sportolással. Most lefedetlen vagyok a jobbszélső poszton. Csak abban bízom, hogy Oláh Jani helyzete hamarosan rendeződik, így részben megoldodik ez a gond is” – mondta Istrate.

A csapat augusztus 14-ig fog alapozni az Avasújváros környékén levő dombokon, majd Szatmárnémetiben megkezdik a labdás edzéseket is. Addig vélhetően sikerül megegyezni környékbeli együttesekkel egy–egy barátságos mérkőzés szerevezésében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...