Muzsdaji edzőtáborban a kézilabdázók
Utoljára módositva: 2014-08-08 13:40:14

A négy újoncból hárman, Cutoi, Cristescu és Axinia maradt a VSK kézilabdacsapatában, de távozott Andrei Pop és visszatért Clipea. Így tizenhat játékos vonult csütörtök délután edzőtáborba.

Andrei Pop (fehér mez) felhagyott a kézilabdázással

Egyhetes edzőtáborba vonult csütörtök délutántól a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapata, amely a szeptember közepén kezdődő másodosztályos bajnoki rajtra készül. Nicolae Istrate edző tizenhat játékossal utazott Muzsdajra, ahol napi két edzést végeznek a fiúk, mindkettő erőnléti alapozás.

Mint ismeretes, a csapat hétfőn találkozott először a hosszú, majd’ két hónapos nyári vakáció után. Akkor négy újonc jelent meg az edzésen, viszont a tárgyalásokat követően csak hárman maradtak: a kapus Cătălin Cutoi a Nagybányai Academia de Handbal együttestől, a balátlövő Adrian Cristescu a CSM Ploieşti-től, illetve az átlövő Elvis Axinia, a Nagybányai Minaurtól. Ugyanakkor visszatért Marian Clipea. Az irányító az elmúlt idény végén azt mondta, nem áll szándékában meghosszabbítani a szerződését a VSK-val, Franciaországba készült egy negyedosztályos csapathoz, most úgy tűnik, meggondolta magát és játékra jelentkezett Istrate csapatához. Viszont felbontotta szerződését Andrei Pop: a jobbszélső úgy döntött, felhagy a kézilabdázással. Ez nagy fejtőrést okozhat Istraténak, aki így balkezes játékos nélkül maradt. A poszt legfőbb várományosa Oláh János, viszont az ő játéka kérdéses, ugyanis még nincs játékengedélye. Mint arról beszámoltunk, a román szövetség megtiltja, hogy a másodosztályos bajnokságban idegenlégiósok szerepeljenek, Oláh Janinak pedig még nincs meg a román állampolgársága, így nem kaphat játékengedélyt sem. „Andrei Pop alaposan bekavart, ugyanis számítottam rá, ezért visszamondtam néhány ajánlatot erre a posztra. Ezen a héten hívott fel, hogy felhagy a sportolással. Most lefedetlen vagyok a jobbszélső poszton. Csak abban bízom, hogy Oláh Jani helyzete hamarosan rendeződik, így részben megoldodik ez a gond is” – mondta Istrate.

A csapat augusztus 14-ig fog alapozni az Avasújváros környékén levő dombokon, majd Szatmárnémetiben megkezdik a labdás edzéseket is. Addig vélhetően sikerül megegyezni környékbeli együttesekkel egy–egy barátságos mérkőzés szerevezésében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...