Nagy sikerű operettgála
Utoljára módositva: 2014-08-22 11:56:50

Bár nem először mutattak be operettgálát Szatmárnémetiben a debreceni Csokonai Színház művészei, úgy tűnik a szatmári közönség mindig ugyanakkora örömmel és lelkesedéssel fogadja őket. Sőt, még nagyobbal, hiszen talán még soha nem gyűlt össze akkora nézőközönség a PMN-ek során a Tűzoltótorony tövében, mint szerdán este. A Csokonai Színház négy művésze és hat táncosa a mindenki által jól ismert és közkedvelt, leghíresebb operett-előadások betétdalaival érkezett és messzire elhallatszott a „Hétre ma várom a Nemzetinél, ott ahol a hatos megáll!” és a „Szép város Kolozsvár, majd ott lakunk a Szamosnál…” és a többi sláger dallama, miközben a táncosok lélegzetelállító, dinamikus produkciókat mutattak be. A közönség pedig hatalmas vastapssal köszönte meg a fantasztikus előadást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...