Nagy sikerű operettgála
Utoljára módositva: 2014-08-22 11:56:50

Bár nem először mutattak be operettgálát Szatmárnémetiben a debreceni Csokonai Színház művészei, úgy tűnik a szatmári közönség mindig ugyanakkora örömmel és lelkesedéssel fogadja őket. Sőt, még nagyobbal, hiszen talán még soha nem gyűlt össze akkora nézőközönség a PMN-ek során a Tűzoltótorony tövében, mint szerdán este. A Csokonai Színház négy művésze és hat táncosa a mindenki által jól ismert és közkedvelt, leghíresebb operett-előadások betétdalaival érkezett és messzire elhallatszott a „Hétre ma várom a Nemzetinél, ott ahol a hatos megáll!” és a „Szép város Kolozsvár, majd ott lakunk a Szamosnál…” és a többi sláger dallama, miközben a táncosok lélegzetelállító, dinamikus produkciókat mutattak be. A közönség pedig hatalmas vastapssal köszönte meg a fantasztikus előadást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...