Nagybányaiakkal játszik csütörtökön a VSK
Utoljára módositva: 2013-08-28 15:42:58

Hazai környezetben folytatja a felkészülést a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata úgy, hogy a román szövetség (FRH) még mindig nem közölte, hogy mikor kezdődik majd az A–osztály 2013/14-es idénye.

A legénység is várja, hogy a FRH közölje a bajnoki rajt időpontját

Csütörtökön 17.30 órától az Ady Endre utcai teremben a másodosztályos Nagybányai Academia de Handbal Minaur lesz az ellenfél egy barátságos mérkőzésen, szeptember 7-én pedig Nyírbátorbe utaznak, ahol részt vesznek egy hatcsapatos tornán. A magyarországi megmérettetésen a VSK és a házigazda Városi Kézilabda Klub Nyírbátor mellett meghívást kapott még a Nyír–Flop Holding Nyíregyháza, a Füzesabony, Mezőkövesd és a szatmáriak egykori kapusát, Teremi Lászlót is foglalkoztató Ózd.

„A fiúk napi edzéseken vesznek részt, felkészülési mérkőzéseket játszunk, de nem tudjuk, hogy meddig tart ez a periódus, mivel a szövetség még nem közölt semmit a bajnoki idénnyel kapcsolatban. Így egy valós költségvetést sem tudunk összeállítani, de az edzésprogramban is zavart okozhat” – panaszolta Nicolae Istrate, a VSK edzője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...