Nagyecseden a börvelyiek
Utoljára módositva: 2013-02-26 09:37:43

Második helyezést ért el a börvelyi RMDSZ és a helyi önkormányzat közös csapata a VI. Nagyecsedi Országközi Böllérversenyen.

Az Ecsedi Lápi Napok keretén belül szombaton tartott hagyományos disznóölő vetélkedőn a börvelyi küldöttség, amely immár harmadik éve volt jelen, a második helyezés mellett elnyerte a legszebb portáért járó elismerést is. A börvelyi portán a sertéshúsból készült finomságok mellett alapos hozzáértéssel elkészített házikenyereket is láthatott a nagyérdemű. A börvelyiek egyébként egyedüli nem magyarországi csapatként indultak az idei versenyen, a 120 kilós sertést Veres Zoltán helyi hentes biztosította számukra. A börvelyi csapat tagjai: Kiss Zoltán polgármester, Kürti László helyi RMDSZ-elnök, Fézer Hajnalka alelnök, Erdei Zsigmond alelnök, valamint Végh Géza, Ozsváth Sándor és Azurac Cristian tanácsosok. További csapattagok: Fézer Ferenc, Erdei Noémi, Sajó Lajos, Sajó Irén, Végh Mária, Ozsváth Mónika, Paşca Dániel, illetve Veres László Börvelyből elszármazott nagyecsedi lakos és barátai.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...