Nagyecseden a börvelyiek
Utoljára módositva: 2013-02-26 09:37:43

Második helyezést ért el a börvelyi RMDSZ és a helyi önkormányzat közös csapata a VI. Nagyecsedi Országközi Böllérversenyen.

Az Ecsedi Lápi Napok keretén belül szombaton tartott hagyományos disznóölő vetélkedőn a börvelyi küldöttség, amely immár harmadik éve volt jelen, a második helyezés mellett elnyerte a legszebb portáért járó elismerést is. A börvelyi portán a sertéshúsból készült finomságok mellett alapos hozzáértéssel elkészített házikenyereket is láthatott a nagyérdemű. A börvelyiek egyébként egyedüli nem magyarországi csapatként indultak az idei versenyen, a 120 kilós sertést Veres Zoltán helyi hentes biztosította számukra. A börvelyi csapat tagjai: Kiss Zoltán polgármester, Kürti László helyi RMDSZ-elnök, Fézer Hajnalka alelnök, Erdei Zsigmond alelnök, valamint Végh Géza, Ozsváth Sándor és Azurac Cristian tanácsosok. További csapattagok: Fézer Ferenc, Erdei Noémi, Sajó Lajos, Sajó Irén, Végh Mária, Ozsváth Mónika, Paşca Dániel, illetve Veres László Börvelyből elszármazott nagyecsedi lakos és barátai.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...