Nagyecseden a börvelyiek
Utoljára módositva: 2013-02-26 09:37:43

Második helyezést ért el a börvelyi RMDSZ és a helyi önkormányzat közös csapata a VI. Nagyecsedi Országközi Böllérversenyen.

Az Ecsedi Lápi Napok keretén belül szombaton tartott hagyományos disznóölő vetélkedőn a börvelyi küldöttség, amely immár harmadik éve volt jelen, a második helyezés mellett elnyerte a legszebb portáért járó elismerést is. A börvelyi portán a sertéshúsból készült finomságok mellett alapos hozzáértéssel elkészített házikenyereket is láthatott a nagyérdemű. A börvelyiek egyébként egyedüli nem magyarországi csapatként indultak az idei versenyen, a 120 kilós sertést Veres Zoltán helyi hentes biztosította számukra. A börvelyi csapat tagjai: Kiss Zoltán polgármester, Kürti László helyi RMDSZ-elnök, Fézer Hajnalka alelnök, Erdei Zsigmond alelnök, valamint Végh Géza, Ozsváth Sándor és Azurac Cristian tanácsosok. További csapattagok: Fézer Ferenc, Erdei Noémi, Sajó Lajos, Sajó Irén, Végh Mária, Ozsváth Mónika, Paşca Dániel, illetve Veres László Börvelyből elszármazott nagyecsedi lakos és barátai.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...