Nagykárolyban a TIFF-karaván
Utoljára módositva: 2018-06-09 10:31:35

Újra útnak indul a TIFF-karaván, s első állomásaként Nagykárolyban, a Károlyi-kastély parkjában áll meg, hogy két nagyszerű alkotással a szabadtéri mozizás élményének átélésére csábítsa a helyieket.

Kilencedik alkalommal szervezték meg a TIFF-karavánt, s a nagykárolyi vetítések rendre hatalmas érdeklődés mellett zajlanak. Két estét tölthetnek filmnézéssel a nagykárolyiak a Lovarda melletti füves részen. Az első alkalomkor a Hawaii című filmet vetítik a szervezők. A román film főszerepében Dragoş Bucur színész látható. Június 12-én, kedden 21.45 órakor kezdik el vetíteni a Hawaiit, amelynek rendezője Jesús del Cerro. A 116 perces alkotás főszereplői: Dragoş Bucur, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr, Cristina Flutur. A TIFF-karaván második estéjére június 13-án, szerdán, 21.45 órától kerül sor. Ekkor A Viszkis című alkotást láthatják a mozizók. Az Antal Nimród által rendezett, 126 perces mozifilmet már láthatták a nagykárolyi nézők, azonban biztos sokakat vonz majd ismét ez a vetítés is. A film főszereplői: Szalay Bence, Schneider Zoltán, Móga Piroska, Klem Viktor. Az Ambrus Attila csíkszeredai sportoló magyarországi bankrablásait, üldözését bemutató film hatalmas kasszasikert volt Magyarországon, és itthon is nagy érdeklődés mellett vetítették. A nagykárolyi szabadtéri mozizáson való részvétel ingyenes, a szervezők azt kérik, aki teheti, vigyen magával takarót vagy esetleg hordozható széket.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 25.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...