Nagykárolyban A Viszkis
Utoljára módositva: 2018-04-11 18:02:54

A Nagykárolyi Művelődési Központ hagyományteremtő szándékkal filmestet szervez április 16-án, hétfőn, amikor 18 órától a Deák Endre-termet moziteremmé alakítva a Vándormozi, azaz a Székely Szeretetszolgálat Alapítvány, a Studio Nova Kft. és a Taylor Projects Kft. jóvoltából Antal Nimród sikerfilmjét.

A Viszkis című, megtörtént események alapján készült mozifilmet vetítik majd. A filmet román felirattal vetítik. Az érdeklődők 15 lejes áron válthatnak jegyet az eseményre a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában. Amennyiben a kezdeményezés sikeres lesz, a szervezők a jövőben havi rendszerességgel rendeznének filmvetítéseket Nagykárolyban. A Camera obscura-evenings vetítéssorozat a valódi mozi élményét szeretné visszahozni Nagykárolyba, mert a szervezők hisznek a közösségi filmélvezet egyedi varázsában: magyar és román sikerfilmeket, díjnyertes alkotásokat kínálnának a nagykárolyi mozirajongóknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...