Nagykárolyban A Viszkis
Utoljára módositva: 2018-04-11 18:02:54

A Nagykárolyi Művelődési Központ hagyományteremtő szándékkal filmestet szervez április 16-án, hétfőn, amikor 18 órától a Deák Endre-termet moziteremmé alakítva a Vándormozi, azaz a Székely Szeretetszolgálat Alapítvány, a Studio Nova Kft. és a Taylor Projects Kft. jóvoltából Antal Nimród sikerfilmjét.

A Viszkis című, megtörtént események alapján készült mozifilmet vetítik majd. A filmet román felirattal vetítik. Az érdeklődők 15 lejes áron válthatnak jegyet az eseményre a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában. Amennyiben a kezdeményezés sikeres lesz, a szervezők a jövőben havi rendszerességgel rendeznének filmvetítéseket Nagykárolyban. A Camera obscura-evenings vetítéssorozat a valódi mozi élményét szeretné visszahozni Nagykárolyba, mert a szervezők hisznek a közösségi filmélvezet egyedi varázsában: magyar és román sikerfilmeket, díjnyertes alkotásokat kínálnának a nagykárolyi mozirajongóknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...