Nagykárolyban a zarándokvonatok
Utoljára módositva: 2019-06-08 10:06:26

A korábbi évekhez hasonlóan idén is kiemeltként szerepel a nagykárolyi vasútállomás a csíksomlyói búcsúról hazafelé tartó zarándokokat szállító vonatok menetrendjében.

A Budapestre tartó Boldogasszony-zarándokvonat június 9-én, vasárnap 18 óra után — előreláthatóan 18.30 órakor — érkezik Nagykárolyba, ahol nagyjából 15 percig áll majd. Mold Mariusz helyi vállalkozó és szervezőcsapata idén is gondoskodik arról, hogy méltóképpen fogadják a zarándokokat Nagykárolyban. A szervezők azt kérik, hogy már 18 óra körül érkezzenek ki az állomásra az érdeklődők. Hétfőn a Csíksomlyó Expressz–Székelygyors Különvonat gördül be a nagykárolyi állomásra. Június 10-én a szokásokhoz híven Nagykárolyban is megáll a szerelvény, hogy a zarándokok találkozhassanak a helyi lakosokkal. Nagykárolyban 18.38 és 18.57 között, azaz 19 percig áll majd a vonat, ide is nagy szeretettel várják a helyieket. A szervezők kérik, hogy minél többen látogassanak ki, köszöntsék együtt a zarándokokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...