Nagykárolyban az elődöntő
Utoljára módositva: 2018-06-13 15:44:03

A tavalyi bajnoki döntős Kolozsvári Universitatea is Nagykárolyban játszik holnaptól az A1 korosztályosok országos elődöntő tornáján.

Először rendezheti Nagykároly a 19 éven aluli megyei labdarúgó-bajnokok országos elődöntőjének az egyik tornáját.

Mint ismeretes, a VSK Victoria zsinórban negyedik év jutott el a megyeközi selejtezőig, ahol a legjobb tizenhat résztvevő csapatot négy zónára osztja a román szövetség (FRF). A földrajzi elhelyezkedést figyelembe véve a Tabi Zsolt, Marius Botan edzőpáros legénysége idén Kolozs megye, Szilágy megye és Arad megye bajnokát kapta meg ellenfélnek. Ezek közül a Kolozsvári Universitatea tűnik a favoritnak, ők tavaly is országos döntőt játszottak. Idén 29 győztes meccsel és 1 vereséggel, illetve 274–25-ös gólkülönbséggel zárták a Kolozs megyei bajnokságot, a megyeközi selejtezőn pedig 11–1-es összesítéssel, kettős győzelemmel búcsúztatták a Nagyváradi FCU-t.

A Szilágynagyfalui Barcău megyéjében mind a 26 meccset megnyerte, 180–8-as gólkülönbséggel zárt, a selejtezőn pedig 10–3-as összesítéssel búcsúztatta a besztercei Voința Cetate csapatot.

A Borosjenői SK is jó nyerő szériában van. Bár az Arad megyei AJF oldalán elérhetetlenek az ifik eredményei, Tabi állítja, hogy egyetlen vesztett meccsel zárták a megyei bajnokságot. A megyeközi a Gorj megyei Petrolul Bustuchin együttest 6–1-es összesítéssel búcsúztatták.

Mint ismeretes, a Nagykárolyi VSK Victoria a megyei rájátszás döntőjében 11-esekkel verte a Mikolai Turult. A megyeközi selejtezőben a nagybányai 2–2 után idehaza is ezt az eredményt érte el a Minaur elleni párharcban, végül 11-esekkel győzött. „Nagyon sokat segített a közönség buzdítása. Most is várjuk őket a stadionba. Reméljük, hogy a hazai pálya előnye segíti egy kicsit a csapatunkat, illetve egy jó propaganda lesz a focinak, hiszen jó meccsek ígérkeznek” — mondta lapunknak Tabi.

Az 1-es zóna programja

Szombat

Borosjenői SK – Kolozsvári FCU (9.30 óra)

Nagykárolyi VSK Victoria – Szilágynagyfalui Barcău (11.30 óra)

Vasárnap

Kolozsvár – Barcău (9.30)

Borosjenő – Victoria (11.30)

Hétfő

Victoria – Kolozsvár (9.30)

Barcău – Borosjenő (11.30).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 20:45
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...