Nagykárolyban az elődöntő
Utoljára módositva: 2018-06-13 15:44:03

A tavalyi bajnoki döntős Kolozsvári Universitatea is Nagykárolyban játszik holnaptól az A1 korosztályosok országos elődöntő tornáján.

Először rendezheti Nagykároly a 19 éven aluli megyei labdarúgó-bajnokok országos elődöntőjének az egyik tornáját.

Mint ismeretes, a VSK Victoria zsinórban negyedik év jutott el a megyeközi selejtezőig, ahol a legjobb tizenhat résztvevő csapatot négy zónára osztja a román szövetség (FRF). A földrajzi elhelyezkedést figyelembe véve a Tabi Zsolt, Marius Botan edzőpáros legénysége idén Kolozs megye, Szilágy megye és Arad megye bajnokát kapta meg ellenfélnek. Ezek közül a Kolozsvári Universitatea tűnik a favoritnak, ők tavaly is országos döntőt játszottak. Idén 29 győztes meccsel és 1 vereséggel, illetve 274–25-ös gólkülönbséggel zárták a Kolozs megyei bajnokságot, a megyeközi selejtezőn pedig 11–1-es összesítéssel, kettős győzelemmel búcsúztatták a Nagyváradi FCU-t.

A Szilágynagyfalui Barcău megyéjében mind a 26 meccset megnyerte, 180–8-as gólkülönbséggel zárt, a selejtezőn pedig 10–3-as összesítéssel búcsúztatta a besztercei Voința Cetate csapatot.

A Borosjenői SK is jó nyerő szériában van. Bár az Arad megyei AJF oldalán elérhetetlenek az ifik eredményei, Tabi állítja, hogy egyetlen vesztett meccsel zárták a megyei bajnokságot. A megyeközi a Gorj megyei Petrolul Bustuchin együttest 6–1-es összesítéssel búcsúztatták.

Mint ismeretes, a Nagykárolyi VSK Victoria a megyei rájátszás döntőjében 11-esekkel verte a Mikolai Turult. A megyeközi selejtezőben a nagybányai 2–2 után idehaza is ezt az eredményt érte el a Minaur elleni párharcban, végül 11-esekkel győzött. „Nagyon sokat segített a közönség buzdítása. Most is várjuk őket a stadionba. Reméljük, hogy a hazai pálya előnye segíti egy kicsit a csapatunkat, illetve egy jó propaganda lesz a focinak, hiszen jó meccsek ígérkeznek” — mondta lapunknak Tabi.

Az 1-es zóna programja

Szombat

Borosjenői SK – Kolozsvári FCU (9.30 óra)

Nagykárolyi VSK Victoria – Szilágynagyfalui Barcău (11.30 óra)

Vasárnap

Kolozsvár – Barcău (9.30)

Borosjenő – Victoria (11.30)

Hétfő

Victoria – Kolozsvár (9.30)

Barcău – Borosjenő (11.30).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...