Nagykárolyban is lesz Lidl
Utoljára módositva: 2018-03-12 17:43:21

Immár nyilvánossá vált mindaz, amiről mindeddig csak pletykaként beszéltek Nagykárolyban: új bevásárlóközpont érkezik a városba, mégpedig a német érdekeltségbe tartozó Lidl nyitja meg legújabb üzletét.

A helyét is tudni lehet már: a Mihai Viteazul utcán három ingatlant vásároltak meg, a 36-38-40-es házszámúakat. Az üzletlánc kialakításával kapcsolatban közmeghallgatást is hirdettek, melyre március 2o-án 16.3o órától kerül sor a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal gyűléstermében. Az üzlet felépítéséhez ugyanis szükség van egy tervezetre, az Övezeti Városrendezési Tervre, melyet részletesen be fognak mutatni. A Lidl egy olyan nemzetközi üzletlánc, mely Európa több országán kívül, az Egyesült Államokban is megvetette a lábát. A világ harminc országában működnek Lidl üzletek, melyekben több mint 215 ezer embernek adnak munkát. A Lidl-nek több mint száz logisztikai központja van, melyekkel biztosítja közel tízezer üzletének az ellátottságát. A Lidl 2011 óta terjeszkedik Romániában, s több mint kétszáz üzlettel rendelkezik az országban. Szatmár megyében Szatmárnémetiben és Tasnádon már van Lidl, a soron következő állomás pedig Nagykároly lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...