Nagykárolyi gyilkosság — megint kamaszok gyilkoltak
Utoljára módositva: 2019-09-26 14:52:58

Rövid idő alatt sikerült előállítani a 40 éves nagykárolyi férfi gyilkosait — egy 16 és egy 17 éves kamasz verte agyon, miután közös mulatozásuk elfajult.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán reggel a nagykárolyi Szőlőskert egyik házában találtak rá a 40 éves férfi holttestére, amelyen több külsérelmi nyom is látható volt, megalapozva a gyanút, hogy a férfi halálát nem természetes körülmények, hanem idegenkezűség okozta. A hatóság emberei a nyomrögzítés során több bizonyítékot is találtak, melyek ismeretében már szerdán kora este megvolt a gyanúsítottak köre, házkutatásokat is tartottak és előállították azt a két kamaszt, egy 16 és egy 17 éves fiút, akik elkövették a gyilkosságot. Az áldozat — egy visszaeső, kisstílű bűnöző, akit többször is börtönbüntetésre ítéltek apróbb lopások miatt — és a kamaszok keddről szerdára virradóan közösen múlatták az időt a 40 éves férfi Szőlőbeli házában, mígnem adott pillanatban veszekedni, majd verekedni kezdtek, s az elszenvedett ütések és bántalmazás következtében a férfi életét veszítette.

A nyomozást vezető ügyész javasolta a kiskorúak előzetes letartóztatásba való helyezését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...