Nagykárolyi srác is nyert aranyérmet
Utoljára módositva: 2019-11-11 17:11:53

Tíz ország 845 sportolója lépett tatamira az elmúlt hétvégén egy nagyszabású szlovákiai nemzetközi cselgáncsversenyen, ahonnan a Judo Master dzsudokái egy nagyon jó napot fogtak ki, hiszen 7 arany- és 2 bronzéremmel tértek haza.

Az aranyérmesek között van a nagykárolyi Andrei Mateș is, aki néhány hónapja űzi ezt a sportot, de a 9 évesek 42 kilogrammos versenyét megnyerte Szlovákiában. Pelcz Attila edző egyébként elmondta, hogy az év elején nyitott nagykárolyi dojoban hétfőn, szerdán és pénteket 17 órától tart edzéseket, ide jelenleg 5–10 éves gyerekek járnak tréningekre, közülük hárman már versenyekre járnak.

Szlovákiában aranyérmet szerzett még a 9 évesek között Nagy Erik (22 kg), Andrei Bălan (46 kg), a 10 éveseknél Alexia Timoc (25 kg) zárt súlycsoportjában a dobogó élén, a 13 éveseknél Oláh Gábriel (30 kg), a 16 éveseknél Raul Oprea (+73 kg), a 18 évesek küzdelmében pedig Ariana Bălan szerzett aranyérmet.

Andrei Bălan egyébként tatamira lépett a 9 évesek +46 kilós súlycsoportjában is, de elvesztette a bronzmérkőzést. Az U9-eseknél egyébként az 5. helyen zárt Remus Ardelean is.

Bandi Synthya (U 10, 36 kg) viszont megszerezte a bronzérmet, a 18 éveseknél pedig Sergiu Oprea (+90) állgatott a dobogó harmadik fokára.

Pesek Attila

Képünkön: Pelcz és Mateș

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 7.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...