Nagykárolyiak a dobogón
Utoljára módositva: 2012-04-26 07:33:36

A Nagykárolyi Lead&Follow Egyesület három sporttánc párossal vett részt az elmúlt hétvégén a Nagyvárad Kupa országos versenyen, mind a tánciskolás kategória 16–35 évesek korosztályában.

Enyedi Bálint és Nonn Bernadette

Közülük az Enyedi Bálint, Nonn Bernadette kettős érte el a legjobb eredményt, a második helyen zárták a rangos versenyt, ezzel pedig igen magasra tették a mércét a jövőre nézve. Az egyesület másik két párosa, a frissen alakult Mosdóczi Balázs, Kiss Rebeka, valamint a Kovács Péter, Lieb Dorottya duók holtversenyben a hetedik helyen végeztek.

„Ebben az évben már túl vagyunk egy nagy előadáson, egy felkészítő kurzuson, amit meghívott oktatónk, Both István kolozsvári tánctanár tartott. Emellett az első sikeres versenyünk is megvolt, így egy mozgalmas, reményeink szerint eredményekben gazdag évnek nézünk elébe” – bizakodik Bagossy Zoltán tánctanár, aki az egyesület nevében ezúton is szeretne gratulálni sportolóinak a kiváló eredményekért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...