Nagyon nyitna a Kaufland 2
Utoljára módositva: 2017-11-01 11:28:14

Nagy erőkkel dolgoznak a szatmárnémeti Henri Coandă utcai egykori székgyár helyén épülő Kaufland előtti körforgalom kialakításán, mielőbb meg szeretné nyitni itteni egységét a bevásárlóközpont.

A körforgalom még a tél beállta előtt készen lesz, a nyitást pedig még karácsony előtt megejtenék, de erről nincs hivatalos információnk.

Maskulik Csaba városmenedzser lapunknak elmondta, hogy a forgalmi létesítmény megépítésének költségeit a Kaufland állja, ugyanúgy, mint ahogy a Károlyi útit a Lidl fizette, itt azonban egyelőre nem tették függővé a boltnyitást a körforgalom elkészültétől, mert ez utóbbi gyorsabb ütemben halad, mint a bevásárlóközpont építése. A cég még nem tart ott, hogy a nyitáshoz szükséges működési engedély kiadását kérvényezze a városházán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...