Nagyot szólt a nagykárolyi kézilabdatábor
Utoljára módositva: 2018-10-01 15:31:08

Egyre népszerűbb Nagykárolyban a gyerekek körében a kézilabda. Ezt bizonyítja, hogy a hétvégén rendezett táborban 70 gyerek vett részt. A kemény munka mellett a szórakozásra is volt idő.

Kézilabdatábort szervezett az elmúlt hétvégén Nagykárolyban három testnevelőtanár és edző, Schrádi Gábor, Andrei Bobotan és ifjabb Mircea Dohan. Helyi iskolák gyermekeit hívták meg a három napos eseményre, amelynek a Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum tornaterme volt a „főhadiszállása”.

Több mint hetven gyerek vett részt a kézilabdatáborban, ahol a jókedv és a munka kapott főszerepet. Az intenzív edzések mellett szombat délután a Belényi Gábor testnevelőtanár által felkészített Kálmándi Kézisuli lány- és fiúcsapatai voltak a vendégek, akik ellen barátságos szivacskézilabda-mérkőzéseket is játszottak a résztvevők.

Esténként az „elmaradhatatlan” pizsamapartit közös játékok előzték meg, így kovácsolva össze a csapatot, és ami új barátságok kötéséhez vezetett.

„Egy pörgős és eseménydús hétvégét tudhatunk a hátunk mögött, több mint 70 gyereket sikerült foglalkoztatni. (…) Köszönjük minden kézilabdát szerető gyereknek a teljes odaadást, ígérjük, hogy lesz még kézitábort” — olvasható az esemény közleményében, amit egy közösségi oldalon osztottak meg a szervezők. Ugyanitt köszönetet mondanak Brém Árpád segítségének, illetve a két szakácsnak, Papp Évának és Evert Zoltánnak.

A kézilabdatábor oklevélkiosztással zárult, illetve azzal az ígérettel, hogy a lehetőségekhez mérten ismét megszervezik Nagykárolyban a kézilabdatábort.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...