Nagyot szólt a nagykárolyi kézilabdatábor
Utoljára módositva: 2018-10-01 15:31:08

Egyre népszerűbb Nagykárolyban a gyerekek körében a kézilabda. Ezt bizonyítja, hogy a hétvégén rendezett táborban 70 gyerek vett részt. A kemény munka mellett a szórakozásra is volt idő.

Kézilabdatábort szervezett az elmúlt hétvégén Nagykárolyban három testnevelőtanár és edző, Schrádi Gábor, Andrei Bobotan és ifjabb Mircea Dohan. Helyi iskolák gyermekeit hívták meg a három napos eseményre, amelynek a Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum tornaterme volt a „főhadiszállása”.

Több mint hetven gyerek vett részt a kézilabdatáborban, ahol a jókedv és a munka kapott főszerepet. Az intenzív edzések mellett szombat délután a Belényi Gábor testnevelőtanár által felkészített Kálmándi Kézisuli lány- és fiúcsapatai voltak a vendégek, akik ellen barátságos szivacskézilabda-mérkőzéseket is játszottak a résztvevők.

Esténként az „elmaradhatatlan” pizsamapartit közös játékok előzték meg, így kovácsolva össze a csapatot, és ami új barátságok kötéséhez vezetett.

„Egy pörgős és eseménydús hétvégét tudhatunk a hátunk mögött, több mint 70 gyereket sikerült foglalkoztatni. (…) Köszönjük minden kézilabdát szerető gyereknek a teljes odaadást, ígérjük, hogy lesz még kézitábort” — olvasható az esemény közleményében, amit egy közösségi oldalon osztottak meg a szervezők. Ugyanitt köszönetet mondanak Brém Árpád segítségének, illetve a két szakácsnak, Papp Évának és Evert Zoltánnak.

A kézilabdatábor oklevélkiosztással zárult, illetve azzal az ígérettel, hogy a lehetőségekhez mérten ismét megszervezik Nagykárolyban a kézilabdatábort.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...