Nagyot szólt a nagykárolyi kézilabdatábor
Utoljára módositva: 2018-10-01 15:31:08

Egyre népszerűbb Nagykárolyban a gyerekek körében a kézilabda. Ezt bizonyítja, hogy a hétvégén rendezett táborban 70 gyerek vett részt. A kemény munka mellett a szórakozásra is volt idő.

Kézilabdatábort szervezett az elmúlt hétvégén Nagykárolyban három testnevelőtanár és edző, Schrádi Gábor, Andrei Bobotan és ifjabb Mircea Dohan. Helyi iskolák gyermekeit hívták meg a három napos eseményre, amelynek a Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum tornaterme volt a „főhadiszállása”.

Több mint hetven gyerek vett részt a kézilabdatáborban, ahol a jókedv és a munka kapott főszerepet. Az intenzív edzések mellett szombat délután a Belényi Gábor testnevelőtanár által felkészített Kálmándi Kézisuli lány- és fiúcsapatai voltak a vendégek, akik ellen barátságos szivacskézilabda-mérkőzéseket is játszottak a résztvevők.

Esténként az „elmaradhatatlan” pizsamapartit közös játékok előzték meg, így kovácsolva össze a csapatot, és ami új barátságok kötéséhez vezetett.

„Egy pörgős és eseménydús hétvégét tudhatunk a hátunk mögött, több mint 70 gyereket sikerült foglalkoztatni. (…) Köszönjük minden kézilabdát szerető gyereknek a teljes odaadást, ígérjük, hogy lesz még kézitábort” — olvasható az esemény közleményében, amit egy közösségi oldalon osztottak meg a szervezők. Ugyanitt köszönetet mondanak Brém Árpád segítségének, illetve a két szakácsnak, Papp Évának és Evert Zoltánnak.

A kézilabdatábor oklevélkiosztással zárult, illetve azzal az ígérettel, hogy a lehetőségekhez mérten ismét megszervezik Nagykárolyban a kézilabdatábort.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 7.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...