Nagytarnai táborozásra várják a jelentkezőket
Utoljára módositva: 2012-06-12 15:20:27

A Szatmári Református Egyházmegye Ifjúsági Testülete idén is megszervezi július 29. és augusztus 4. között a már hagyományos ifjúsági keresztyén tábort, melynek helyszíne a Nagytarnai Egyházmegyei Ifjúsági Központ lesz.

A szabadidősprogramok mellett, kirándulás is tarkítja a programot

A szabadidősprogramok mellett, kirándulás is tarkítja a programot

A Szatmári Református Egyházmegye Ifjúsági Testülete idén is megszervezi július 29. és augusztus 4. között a már hagyományos ifjúsági keresztyén tábort, melynek helyszíne a Nagytarnai Egyházmegyei Ifjúsági Központ lesz. A szervezők kérik, hogy a gyermekek és fiatalok a következő eszközöket vigyék magukkal: Biblia, énekeskönyv, füzet, íróeszköz, lelkészi ajánlólevél, háziorvosi igazolás, keresztlevél vagy személyigazolvány, sátor, matrac, zseblámpa, bögre, vízhatlan ruha, gitár és tisztálkodási eszközök. Személyenként a részvételi díj 100 lej, jelentkezni a lelkipásztori hivatalokban lehet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...