Nagyváradon alapoztak a világversenyre
Utoljára módositva: 2018-10-09 15:51:34

Horvátország, Magyarország, Szolvákia, Oroszország, Ukrajna és Románia 32 sportegyesületének 511 sportolója lépett tatamira az elmúlt szombaton Nagyváradon, a Bihor Open Champions Tournament nemzetközi karateverseny 17. kiírásán, amelyről a Nagykárolyi Sakura SK küldöttsége nyolc éremmel tért haza.

A kata versenyszámban Theodora Molnar (8 éves lányok lany) és a Keserű Mercedes, Tyukodi Cristina, Antonia Covaci alkotta csapat (12–13 éves korosztály) szereztek aranyérmet, míg egyéniben Antonia Covaci és Tyukodi Cristina is bronzérmet szerzett a 12–13 éves lányok viadalában. A kadett korosztályos fiúk kata megmérettetésen Patric Molnar zárt a harmadik helyen. A kumite versenyszámban Medvei Edvin szerzett ezüstérmet a Masters korosztály nyílt viadalában, a 8–9 évesek +30 kilogrammos súlycsoportjában Keserű Mercedes, a kadettek +70 kilogrammos férfiai között pedig Knecht Patrik zárt a harmadik helyen.

A Gheorghe Dărăban, Engber Ingrid edzőpáros Csizmár Nándort és Varga Christ is nevezte a nagyváradi megmérettetésre, ők ezúttal nem zártak dobogós helyen.

A Sakura SK karatékáinak nincs idejük piheni, ugyanis a legjobbak péntektől Kisinyovban lépnep tatamira a 26. SKDUN karate-világbajnokságon és világkupán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 27.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...