Nagyváradon alapoztak a világversenyre
Utoljára módositva: 2018-10-09 15:51:34

Horvátország, Magyarország, Szolvákia, Oroszország, Ukrajna és Románia 32 sportegyesületének 511 sportolója lépett tatamira az elmúlt szombaton Nagyváradon, a Bihor Open Champions Tournament nemzetközi karateverseny 17. kiírásán, amelyről a Nagykárolyi Sakura SK küldöttsége nyolc éremmel tért haza.

A kata versenyszámban Theodora Molnar (8 éves lányok lany) és a Keserű Mercedes, Tyukodi Cristina, Antonia Covaci alkotta csapat (12–13 éves korosztály) szereztek aranyérmet, míg egyéniben Antonia Covaci és Tyukodi Cristina is bronzérmet szerzett a 12–13 éves lányok viadalában. A kadett korosztályos fiúk kata megmérettetésen Patric Molnar zárt a harmadik helyen. A kumite versenyszámban Medvei Edvin szerzett ezüstérmet a Masters korosztály nyílt viadalában, a 8–9 évesek +30 kilogrammos súlycsoportjában Keserű Mercedes, a kadettek +70 kilogrammos férfiai között pedig Knecht Patrik zárt a harmadik helyen.

A Gheorghe Dărăban, Engber Ingrid edzőpáros Csizmár Nándort és Varga Christ is nevezte a nagyváradi megmérettetésre, ők ezúttal nem zártak dobogós helyen.

A Sakura SK karatékáinak nincs idejük piheni, ugyanis a legjobbak péntektől Kisinyovban lépnep tatamira a 26. SKDUN karate-világbajnokságon és világkupán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A belleville-i zsaru
Ma, 14:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...