Negatív maradt a természetes szaporulat 2019 júniusában
Utoljára módositva: 2019-08-12 15:29:41

Negatív volt a természetes szaporulat idén júniusban is, 5.365 fővel fogyott a lakosság májushoz képest, derül ki az Országos Statisztikai Intézet (INS) hétfőn közzétett adataiból.

2019 júniusában 14.506 gyermek született, 1.486-tal kevesebb, mint az előző hónapban. Júniusban ugyanakkor 19.871 személy hunyt el, tehát 1.632-vel kevesebb, mint idén májusban.

A gyermekhalandóság mértéke is nőtt júniusban, 16-tal több gyerek hunyt el mielőtt elérte volna az egy éves kort, mint egy hónappal korábban.

Idén júniusban 14.338 házasságot anyakönyveztek, 1.549-cel többet, mint májusban. Ugyanakkor 2.431 válást mondtak ki, 283-mal kevesebbet, mint egy hónappal korábban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...