Négy érem a Sólyomkő Kupáról
Utoljára módositva: 2013-12-15 17:20:54

Tusnádfürdőről, a hazai cselgáncsidény utolsó idei versenyéről két arany–, egy–egy ezüst– és bronzéremmel tértek haza vasárnap a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói.

Oprea Raul

A 26. Sólyomkő Kupa viadalain hazai és domaszéki egyesületek mintegy 250 sportolója lépett tatamira, a 11 éven aluliak 42 kg-os küzdelmében Luca Felber, a 46 kg-osok között pedig Raul Oprea bizonyult a legjobbnak. A 13 éven aluliaknál Sergiu Oprea (46 kg) a második, Dominic Stan (34 kg) a harmadik helyen zártak.

Most egy rövid téli vakáció következik a szatmárnémeti egyesület cselgáncsozóinak, ugyanis január elején kezdik a felkészülést a 2014-es idényre. Februárban a kadettek már harcba szállnak a bajnoki érmekért. Jövő évtől a cselgáncsban változik a korosztály besorolás, így ebben a csoportban egy évvel idősebbek, a 18 éven aluliak fognak küzdeni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...