Négy érem az atlétáknak Bukarestből
Utoljára módositva: 2014-03-31 16:42:18

A nagykárolyi 9 éves atléta, Vlad Turcu aranyérmet szerzett az ojnalabda–dobó–bajnokságon.

Bajnoki címet szerzett Bukarestben, a 9 éven aluliak dobó bajnokságában a Nagykárolyi Elméleti Líceum SK atlétája, Vlad Turcu. Florin Turcu edző tanítványa 48,70 méterre dobta a ojnalabdát, ezzel magasan a mezőny legjobbja volt. Az ifjú tehetség majd’ tíz méterrel dobta messzebbre a 150 grammos labdát, mint a második helyen záró târgoviştei ellenfele.

A Szatmár megyei atléták emellett egy ezüst– és két bronzéremmel tértek haza, további négy sportoló pedig a legjobb nyolcba zárt. A 11 éven aluliak diszkoszvető versenyszámában a Szatmárnémeti Sportlíceum sportolója, Cintya Pereni (edző: Horea Macarie) 23,83 méteres dobással zárt a második helyen. A 15 éven aluliak diszkoszvető versenyében Ana Maria Macarie (Szatmárnémeti LPS–SK; edző: Horea Macarie) 28,95 méteres dobással, Eduard Pirui (LPS–SK; edző: Radu Achim) pedig 40,92 méteres dobással zárt a harmadik helyen. Ugyanitt, a LPS atlétája, Fischer Márk (edző: Marius Glodean) a 8. lett, míg a 15 éven aluliak gerelyhajító számában Cătălin Scremenţ (Elméleti Líceum SK; Florin Turcu) a 6. helyen zárt.

A 13 éven aluliak gerelyhajító versenyében Cătălin Mărneanu (Elméleti Líceum SK; Ioan Mărneanu) az 5., Bihari Stefánia Dorottya (Elméleti Líceum SK; Florin Turcu) pedig a 8. pozícióban fejezte be a küzdelmet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...