Négy érem az atlétáknak Bukarestből
Utoljára módositva: 2014-03-31 16:42:18

A nagykárolyi 9 éves atléta, Vlad Turcu aranyérmet szerzett az ojnalabda–dobó–bajnokságon.

Bajnoki címet szerzett Bukarestben, a 9 éven aluliak dobó bajnokságában a Nagykárolyi Elméleti Líceum SK atlétája, Vlad Turcu. Florin Turcu edző tanítványa 48,70 méterre dobta a ojnalabdát, ezzel magasan a mezőny legjobbja volt. Az ifjú tehetség majd’ tíz méterrel dobta messzebbre a 150 grammos labdát, mint a második helyen záró târgoviştei ellenfele.

A Szatmár megyei atléták emellett egy ezüst– és két bronzéremmel tértek haza, további négy sportoló pedig a legjobb nyolcba zárt. A 11 éven aluliak diszkoszvető versenyszámában a Szatmárnémeti Sportlíceum sportolója, Cintya Pereni (edző: Horea Macarie) 23,83 méteres dobással zárt a második helyen. A 15 éven aluliak diszkoszvető versenyében Ana Maria Macarie (Szatmárnémeti LPS–SK; edző: Horea Macarie) 28,95 méteres dobással, Eduard Pirui (LPS–SK; edző: Radu Achim) pedig 40,92 méteres dobással zárt a harmadik helyen. Ugyanitt, a LPS atlétája, Fischer Márk (edző: Marius Glodean) a 8. lett, míg a 15 éven aluliak gerelyhajító számában Cătălin Scremenţ (Elméleti Líceum SK; Florin Turcu) a 6. helyen zárt.

A 13 éven aluliak gerelyhajító versenyében Cătălin Mărneanu (Elméleti Líceum SK; Ioan Mărneanu) az 5., Bihari Stefánia Dorottya (Elméleti Líceum SK; Florin Turcu) pedig a 8. pozícióban fejezte be a küzdelmet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók:1 fej vöröshagyma, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 10 dkg zeller, 1 fej karalábé, 10 dkg káposzta, 10 ...