Négy eremmel zártak a szatmáriak Budapesten
Utoljára módositva: 2014-03-24 18:15:01

Egy arany– és három bronzérem a Szatmárnémeti SK tőrvívóinak mérlege a budapesti Olimpici Grand Prix-n.

A szatmári párbajtőrvívók jó teljesítményt nyújtottak

Mint arról beszámoltunk, a 12–13 éves lányok versenyében született szatmári siker: a Csiszár Ferenc, Nagy Lehel edzőpáros tanítványai közül Pfeifer Melany állhatott a dobogó legfelső fokára, míg csapattársai, Kató Zsófia és Kiss Asztrid a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett asszókat vesztették el a 82 fős mezőnyben. Ugyanebben a korosztályban, a fiúk küzdelmében Lázár Ruben és Székely Marco is a harminckettőben zárt.

A 14 éves lányoknál Pallai Amarillisz állhatott a dobogó harmadik fokára, míg Mácska Ádám duplázott, miután bronzérmet szerzett a 14 éves és 15 éves fiúk küzdelmében egyaránt. A 14 éveseknél Pfeifer Melany a 6. lett, Teodora Coste a legjobb tizenhatban, Nagy Csilla pedig a legjobb harminckettőben zárt. A korosztály fiúversenyében Zimán Dávid az 5. helyen zárt, Szilágyi Balázs a 23., Alex Oroian pedig a 25. pozícióban fejezte be a küzdelmeket. A három fiú a 15 évesek versenyében a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett asszókat vesztették el.

A 11 évesek között Maria Crăciun a 17. helyen zárt.

„Nagyon erős volt a mezőny, ugyanis több száz vívó jött el Magyarország majdnem minden egyesületétől, Romániából több klub képviseltette magát, de Szlovákiából, Ukrajnából, Lengyelországból és Németországból is jöttek sportolók – mondta lapunknak Nagy Lehel. – A Szatmárnémeti SK-tól tizenhárom gyerekkel mentünk és úgy gondolom, hogy jó eredményeket értünk el. Azok is jól vívtak, akik lemaradtak a dobogóról, tehát elégedett vagyok a teljesítményünkkel” – tette hozzá a szakvezető, aki köszönetet mond a szülők támogatásának, illetve a Szatmárnémeti Fencing Egyesület segítségének.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...