Négy ország karatékái küzdöttek
Utoljára módositva: 2014-06-10 16:42:22

Négy országból mintegy százkilencven karatékát neveztek a nagykárolyi Children’s Day Karate Cup versenyre. Szatmár megyéből szatmárnémeti és nagykárolyi egyesületek vettek részt a tornán.

Mintegy százkilencven sportoló vett részt a nagykárolyi nemzetközi karatetornán

Négy Szatmár megyei karateegyesület sportolói léptek tatamira az elmúlt hétvégén Nagykárolyban, a helyi Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület által rendezett Children’s Day Karate Cup nemzetközi versenyen. A házigazda Karate Do B.F.K.S. SE, a Szatmárnémeti Bushido SK, a Szatmárnémeti Yakuza SK és a Szatmárnémeti Karate Kids versenyzőivel együtt mintegy 190 sportoló küzdött a tornán, amelyre romániai, olaszországi, magyarországi és szlovákiai egyesületek – szám szerint 13 – is nevezték tanítványaikat.

„Az egymás iránti tisztelet és a barátságos hangulat jellemezte a tornát – értékelt dr. Fazekas György Zoltán, a szervező nagykárolyi egyesület elnöke. – Valamennyi karatéka felkészülten érkezett, így izgalmas küzdelmeket, látványos gyakorlatokat láthatott a közönség” – tette hozzá, aki köszönetet mond a támogatóknak, Bartincki Lajos alelnöknek, illetve a sportolók szüleinek, akik oroszlán részt vállaltak a verseny szervezésében.

A Szatmárnémeti Bushido SK sportolói is megmérkőztek

A nemzetközi tornát megtisztelte jelenlétével a Szatmár Megyei Tanács testületi tagja, Pintér József, továbbá a Shihan Juhász Ferenc, 7. Danos karatemester, az SKS–SKDUN világszervezet és a Magyar Karate–szövetség elnöke. Ion Vîlceanu volt a verseny vezetőbírója.

Eredmények

Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE, kata versenyszám: aranyérmesek: Knecht Patrik, Knecht Vivien. Ezüstérmesek: Engber Ingrid, Bartincki Attila, Maurer Alex. Bronzérmesek: Anamaria Chivu, Medvei Edvin, Maurer Alex, Bács Máté, Schlakter Kristóf. Kumite próba, aranyérmesek: Medvei Edvin, Şerban Mateş. Bronzérem: Eric Chelmu. Edző: Sensei Gheorghe Dărăban.

Szatmárnémeti Bushido SK, kumite, aranyérmes: Fekete Norbert (8–9 évesek, + 30kg). Ezüstérmesek: Fekete Norbert (8–9 évesek, – 30kg), Nagy Márk (10–11 évesek, + 40 kg), Varga Dominik (7–8 évesek, + 25 kg). 4. hely: Raul Lini (10–11 évesek, – 40 kg).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...