Négy ország karatékái küzdöttek
Utoljára módositva: 2014-06-10 16:42:22

Négy országból mintegy százkilencven karatékát neveztek a nagykárolyi Children’s Day Karate Cup versenyre. Szatmár megyéből szatmárnémeti és nagykárolyi egyesületek vettek részt a tornán.

Mintegy százkilencven sportoló vett részt a nagykárolyi nemzetközi karatetornán

Négy Szatmár megyei karateegyesület sportolói léptek tatamira az elmúlt hétvégén Nagykárolyban, a helyi Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület által rendezett Children’s Day Karate Cup nemzetközi versenyen. A házigazda Karate Do B.F.K.S. SE, a Szatmárnémeti Bushido SK, a Szatmárnémeti Yakuza SK és a Szatmárnémeti Karate Kids versenyzőivel együtt mintegy 190 sportoló küzdött a tornán, amelyre romániai, olaszországi, magyarországi és szlovákiai egyesületek – szám szerint 13 – is nevezték tanítványaikat.

„Az egymás iránti tisztelet és a barátságos hangulat jellemezte a tornát – értékelt dr. Fazekas György Zoltán, a szervező nagykárolyi egyesület elnöke. – Valamennyi karatéka felkészülten érkezett, így izgalmas küzdelmeket, látványos gyakorlatokat láthatott a közönség” – tette hozzá, aki köszönetet mond a támogatóknak, Bartincki Lajos alelnöknek, illetve a sportolók szüleinek, akik oroszlán részt vállaltak a verseny szervezésében.

A Szatmárnémeti Bushido SK sportolói is megmérkőztek

A nemzetközi tornát megtisztelte jelenlétével a Szatmár Megyei Tanács testületi tagja, Pintér József, továbbá a Shihan Juhász Ferenc, 7. Danos karatemester, az SKS–SKDUN világszervezet és a Magyar Karate–szövetség elnöke. Ion Vîlceanu volt a verseny vezetőbírója.

Eredmények

Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE, kata versenyszám: aranyérmesek: Knecht Patrik, Knecht Vivien. Ezüstérmesek: Engber Ingrid, Bartincki Attila, Maurer Alex. Bronzérmesek: Anamaria Chivu, Medvei Edvin, Maurer Alex, Bács Máté, Schlakter Kristóf. Kumite próba, aranyérmesek: Medvei Edvin, Şerban Mateş. Bronzérem: Eric Chelmu. Edző: Sensei Gheorghe Dărăban.

Szatmárnémeti Bushido SK, kumite, aranyérmes: Fekete Norbert (8–9 évesek, + 30kg). Ezüstérmesek: Fekete Norbert (8–9 évesek, – 30kg), Nagy Márk (10–11 évesek, + 40 kg), Varga Dominik (7–8 évesek, + 25 kg). 4. hely: Raul Lini (10–11 évesek, – 40 kg).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...