Négy ország karatékái küzdöttek
Utoljára módositva: 2014-06-10 16:42:22

Négy országból mintegy százkilencven karatékát neveztek a nagykárolyi Children’s Day Karate Cup versenyre. Szatmár megyéből szatmárnémeti és nagykárolyi egyesületek vettek részt a tornán.

Mintegy százkilencven sportoló vett részt a nagykárolyi nemzetközi karatetornán

Négy Szatmár megyei karateegyesület sportolói léptek tatamira az elmúlt hétvégén Nagykárolyban, a helyi Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület által rendezett Children’s Day Karate Cup nemzetközi versenyen. A házigazda Karate Do B.F.K.S. SE, a Szatmárnémeti Bushido SK, a Szatmárnémeti Yakuza SK és a Szatmárnémeti Karate Kids versenyzőivel együtt mintegy 190 sportoló küzdött a tornán, amelyre romániai, olaszországi, magyarországi és szlovákiai egyesületek – szám szerint 13 – is nevezték tanítványaikat.

„Az egymás iránti tisztelet és a barátságos hangulat jellemezte a tornát – értékelt dr. Fazekas György Zoltán, a szervező nagykárolyi egyesület elnöke. – Valamennyi karatéka felkészülten érkezett, így izgalmas küzdelmeket, látványos gyakorlatokat láthatott a közönség” – tette hozzá, aki köszönetet mond a támogatóknak, Bartincki Lajos alelnöknek, illetve a sportolók szüleinek, akik oroszlán részt vállaltak a verseny szervezésében.

A Szatmárnémeti Bushido SK sportolói is megmérkőztek

A nemzetközi tornát megtisztelte jelenlétével a Szatmár Megyei Tanács testületi tagja, Pintér József, továbbá a Shihan Juhász Ferenc, 7. Danos karatemester, az SKS–SKDUN világszervezet és a Magyar Karate–szövetség elnöke. Ion Vîlceanu volt a verseny vezetőbírója.

Eredmények

Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE, kata versenyszám: aranyérmesek: Knecht Patrik, Knecht Vivien. Ezüstérmesek: Engber Ingrid, Bartincki Attila, Maurer Alex. Bronzérmesek: Anamaria Chivu, Medvei Edvin, Maurer Alex, Bács Máté, Schlakter Kristóf. Kumite próba, aranyérmesek: Medvei Edvin, Şerban Mateş. Bronzérem: Eric Chelmu. Edző: Sensei Gheorghe Dărăban.

Szatmárnémeti Bushido SK, kumite, aranyérmes: Fekete Norbert (8–9 évesek, + 30kg). Ezüstérmesek: Fekete Norbert (8–9 évesek, – 30kg), Nagy Márk (10–11 évesek, + 40 kg), Varga Dominik (7–8 évesek, + 25 kg). 4. hely: Raul Lini (10–11 évesek, – 40 kg).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:20
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hogyan védekezel a megfázás ellen?
Különféle vitaminokat szedek
Rengeteg gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor
Mindig figyelek arra, hogy kellően fel legyek öltözve
Nem szoktam megfázni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 23.
Irigylésre méltóan sok energiája van, senki és semmi nem tartóztathatja fel, ha valamit a fejébe vesz, márpedig ma tele van jobbnál jobb ötletekkel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...