Négy osztály búcsúzott a 10-es iskolában
Utoljára módositva: 2019-06-06 09:34:56

Négy osztály, egy román és három magyar tannyelvű nyolcadik búcsúzott szerdán délelőtt egy hangulatos ünnepség keretében alma materétől, a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskolától.

Virággal és apró figyelmességekkel érkeztek a szülők, nagyszülők, testvérek és barátok szerdán délelőtt kilenc órára a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskola udvarára, ahol ekkor rendezték meg a nyolcadik osztályos diákok búcsúztató ünnepségét. Bonea Alina VIII. A osztályában, Kacsó Zsuzsanna VIII. B osztályában, Győrbíró-Balogh Csilla VIII. C osztályában és Kótai Mónika VIII. D osztályában 80 fiatal köszönt el iskolaközösségétől, a diáktársaktól és tanároktól. A lufikkal, dalolva bevonuló fiatalok elsőként koszorúztak az elhunyt diákok és tanárok emlékére, majd megkezdődhetett a ballagási ünnepség.

Gnandt Zoltán iskolaigazgató elmondta, hogy a meghatottság mellett örömet és hálát érez, amikor végigtekint a ballagó fiatalokon. Hálát a szülők iránt, akik rájuk bízták gyermekeiket, tudva, hogy az oktatási intézmény közössége igyekszik a legjobb tudása és tehetsége szerint irányítani a diákok lépteit, de hálát érez a tanárkollégák iránt is, akik nemcsak tananyagot mernek átadni, hanem emberi tapasztalataikat is. „Átérzem ennek a pillanatnak az örömét, ami bennetek van, kedves diákjaink. Igaz, hogy véget érnek a gimnáziumi évek, de nem egy ajtó zárul be mögöttetek, hanem kinyílik az új lehetőségek világa. Hiszem, hogy van bennetek elszántság arra, hogy jót és hasznosat tegyetek, hiszem, hogy az iskolapadban ülve elég tudást és értékes tapasztalatot adtunk át számotokra ahhoz, hogy megtaláljátok az életcélotokat, és valósággá tegyétek azt” — szólt a végzős gimnazistákhoz Gnandt.

A tanfelügyelőség részéről Miclăuş Judit szaktanfelügyelő helyezett lelki, szellemi útravalót a nyolcadikosok tarisznyájába, a köszöntők között az iskola tanulói igyekeztek produkcióikkal még hangulatosabbá tenni a ballagást, de természetesen nem maradt el az iskola kulcsának átadása sem, és persze a nyolcadikosok színes lufijai is felszálltak.

Az ünnepségen gazdára találtak a remek eredményeket elérő diákok jutalmai. A 2018/2019-es tanévben ballagó fiatalok közül 9,93-as átlaggal lett évfolyamelső a VIII. A osztály diáklánya, Kiss Eszter.

 

Bumbuluţ Krisztina

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...