Négy szatmárnémeti iskola udvarát újítják fel
Utoljára módositva: 2012-04-19 06:46:33

Ilyés Gyula

Szatmárnémetiben négy tanintézmény udvarának leaszfaltozásról döntöttek, a munkálatokat a költségvetés-kiegészítésből finanszírozzák.

 

Nemrégiben a kormány összesen 650 millió lejt utalt ki önkormányzatoknak. Szatmár megye a költségvetés leosztásakor 17,913 millió lejt kapott, melyből a Szatmár Megyei Tanácsnak 6,4 millió, Szatmárnémetinek pedig 560 ezer lej jutott.

Amint azt Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere elmondta, miután egyeztettek Kereskényi Gábor alpolgármesterrel, arra jutottak, hogy a kapott költségvetés-kiegészítés egy részét a megyeközpontban működő 4 iskola udvarának felújítására fordítják. Az önkormányzat már nagyon rég tervezte néhány iskolaudvar felújítását, most pedig a nagyon sürgős eseteket meg is tudják oldani úgy, hogy ne vegyenek el pénzt más fejlesztésektől — magyarázta a polgármester. Ilyés elmondta, reméli, hogy egy hónapon belül elkészül a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és az Unio Iskolaközpont, a Grigore Moisil Általános Iskola, a Ion Creangă Általános Iskola, valamint a George Emil Palade Élelmiszeripari Iskolaközpont udvarának aszfaltozása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...