Négy versenyt rendeztek a pusztadaróci Mikulás Kupán
Utoljára módositva: 2015-12-11 16:22:56

Folytatja a pusztadaróci általános iskola vezetősége azt a hagyományt, amelyet öt évvel ezelőtt indított el a tavaly elhunyt egykori testnevelő tanár, Filip Márta.

A házigazda pusztadaróci lányok megnyerték a focitornát

Az 1–8. osztályos diákoknak kiírt Muikulás Kupára idén is a megye négy iskolájából érkeztek sportolók, akik három sportágban mérhették össze erejüket. A szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapatát Filip Zoltán, a lázári Petőfi Sándor Általános Iskola csapatát a tanintézmény testnevelő tanára, a szamosdarai általános iskola csapatát Izsáki Arnold testnevelő tanárok kísérték el, a házigazda szerepét pedig Márton Simona testnevelő tanár csapata töltötte be. Erdei Enikő iskolaigazgató meghívásának eleget téve a tornán tiszteletét tette Găman Mihály, Pusztadaróc polgármestere és Vincze Sándor alpolgármester, Gnánd Zoltán, a kisebbségi oktatásért felelős tanfelügyelő, illetve Godzsa Zsolt, a Romapárt Fiatal Szervezetének Szatmár megyei elnöke.

A torna egy nagy közös bemelegítéssel kezdődött, amelyet Brigitta zumbaoktató vezetett. Az első próba az elméletis tanulók között lezajló staféta volt, ennek nyertese a Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapata lett. A fiúk labdarúgó megmérettetésén öt csapatból a lázáriak bizonyultak a legjobbaknak, míg a kosárlabda-tornán Filip Zoltán képzett diákjai vitték el a kiérdemelt első díjat. A lányok focikupáján a legharciasabb csapatnak a házigazdák bizonyultak. A több mint száz résztvevő egy élménnyel gazdagodott, de nem maradhattak el az oklevelek, az érmek, a kupák és a kisebbek mikuláscsomagok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...