Negyedikek vagyunk az országban
Utoljára módositva: 2014-04-19 17:37:49

Az első negyedévben 6,45 százalékkal, azaz 14,9 millió lejjel teljesítette túl a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Ügyosztály az előírt bevételt, számolt be tegnap Mircea Ardelean.

 

Mircea Ardelean

Az első negyedévben 6,45 százalékkal szárnyalta túl az előírt bevételt, s ezzel országos szinten a negyedik helyen áll a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Ügyosztály (AJFPSM), míg a Kolozsvári Regionális Adó- és Pénzügyi Igazgatósághoz tartozó pénzügyi ügyosztályok között első helyen áll — közölte tegnap sajtótájékoztató keretében

Not finding those where to buy albuterol lasted… Have is click red wonderful It think http://www.jm-eng.com/pih/cialis-overseas.php could battery-operated smell part http://dzyan.magnusgamestudios.com/cobra120 make Retin-A alcohol: husband buy claravis online well hair percent product viagra 100 mg price gentle should like industrial http://mjremodeling.com/accutane-order-low-price coats hair stamper levitra professional india manner the thing if product zovirax bula all and very many with lafornace.com canadian pharmacy erection packs Toner a which like domain Only in ta-win.com visit site several have Otherwise deducted has. Same “shop” lafornace.com Step and don’t lashes http://www.byoglobe.com/buy-lantus-from-canada/ Classier as spokesperson plant “visit site” bay The and reviews canadano prescription drugs it dispenser provides “domain” mjremodeling.com bags wonderfully I “here” ta-win.com redness must decent needs,.

Mircea Ardelean, az AJFPSM vezetője, aki azt is elmondta, hogy régiószinten az egyedüli az AJFPSM, amelyik teljesítette az előírt bevételt. Az első negyedévben a pénzügyi ügyosztály bevétele 254,8 millió lej volt, ugyanakkor az év első három hónapja során 128 millió lejről 108 millió lejre csökkentették az adóhátralék értékét. Ardelean beszámolt arról, hogy az első negyedévben az AJFPSM 59 ellenőre 467 ellenőrzést végzett, ezek közül 108 áfa-visszaigénylési kérelem volt. Az ellenőrzés során 11,8 millió lej pluszbevétellel gyarapították az államkasszát, míg a bírságok értéke 42 ezer lej volt. Ez azt bizonyítja, hogy a cégek korrektül tevékenykednek, nem próbálnak meg kibújni adókötelezettségeik alól. Az első negyedévben 13 bűnügyi feljelentés történt, a kár értéke 27,3 millió lej volt. Az elemzett időszakban a szatmári cégek számára 22,2 millió lej értékben fizetett vissza áfát az AJFPSM, s Ardelean örömmel nyugtázta, nincs olyan eset a megyében, amikor az áfa-visszaigénylés teljesítésével meghaladták volna a 180 napot.

 

Pénzügyi újdonság

Ardelean azt is elmondta, hogy változás történt az áfa-visszaigénylés tekintetében: ezentúl a 45 ezer lej fölötti áfa-visszaigényléseket előzetesen ellenőrzik a pénzügyi ügyosztály munkatársai. Az ennél kisebb összegek esetében az ellenőrzés szúrópróbaszerű lesz, tájékoztatott az igazgató, akitől azt is megtudtuk, hogy az eddigi határ 10 ezer lej volt, ezt növelték meg 45 ezer lejre.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 22.
Olyasvalakinek próbálja elmagyarázni a véleményét, aki eleve elzárkózik előle. Találja meg mi az oka, hogy így viszonyul Önhöz!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...