Négyszázan báloztak Szatmárhegyen
Utoljára módositva: 2018-02-12 09:46:03

Szombaton tartották meg Szatmárhegyen az RMDSZ helyi szervezete által megrendezett farsangi bált, amelyen a szervezők mulatós és örökzöld magyar nótákkal, négyfogásos vacsorával, finom italokkal várták a bálozókat.

Majdnem négyszázan voltak az idei mulatságon, amelyik mögött a megszokott szervezőcsapat állt, nem lehetett panasz sem a konyhára, sem a zenére, sem a felszolgálásra. A hangulatfelelős ez alkalommal is Félegyházi Árpád volt, a konyhán és az asztalok között is ugyanaz a csapat serénykedett, mint a korábbi bálokon. Gulyással, gombaszósszal és tört krumplival kínált karajjal, növendékből készült pörkölttel, tortával és töltött káposztával rakták meg a tányérokat az éjszaka folyamán, konyak, pálinka és bor is volt elég a bálozó társaságnak. A tombolanyereményekre is sok aspiráns volt, mikrohullámú sütőt, kézi mixert, kuktát, kávéfőzőt vagy vasalót ért egy-egy szerencsés sorszám.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...