Négyszázan báloztak Szatmárhegyen
Utoljára módositva: 2018-02-12 09:46:03

Szombaton tartották meg Szatmárhegyen az RMDSZ helyi szervezete által megrendezett farsangi bált, amelyen a szervezők mulatós és örökzöld magyar nótákkal, négyfogásos vacsorával, finom italokkal várták a bálozókat.

Majdnem négyszázan voltak az idei mulatságon, amelyik mögött a megszokott szervezőcsapat állt, nem lehetett panasz sem a konyhára, sem a zenére, sem a felszolgálásra. A hangulatfelelős ez alkalommal is Félegyházi Árpád volt, a konyhán és az asztalok között is ugyanaz a csapat serénykedett, mint a korábbi bálokon. Gulyással, gombaszósszal és tört krumplival kínált karajjal, növendékből készült pörkölttel, tortával és töltött káposztával rakták meg a tányérokat az éjszaka folyamán, konyak, pálinka és bor is volt elég a bálozó társaságnak. A tombolanyereményekre is sok aspiráns volt, mikrohullámú sütőt, kézi mixert, kuktát, kávéfőzőt vagy vasalót ért egy-egy szerencsés sorszám.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...