Negyvennégyezer lej úthasználatból
Utoljára módositva: 2014-04-03 11:04:02

Pénzért a szűk utcáknak is el kell bírniuk a nehézgépjármű-forgalmat

Az összeg stimmel, azaz úgy tűnik, tényleg negyvennégyezer lej bevételt hozott a városnak az április elsejei bevezetését követően a szatmárnémeti teherautók esetében érvényes úthasználati adó, azonban ennek származásáról már nincs egybehangzó értesülés. A közlekedési bizottság titkárságáról olyan információkat kaptunk, hogy ennyi pénzt a szatmárnémeti székhelyű, három és fél tonnásnál nehezebb autókkal is közlekedő cégek fizették be, cserébe azért, hogy olyan utcáiba is behajthassanak, ahová ezt más esetben a tiltó tábla miatt nem tehetnék. Ezzel szemben a polgármester tegnap úgy nyilatkozott, ez a pénz a városba szállítási megbízással érkező külföldi vagy más városban székelő cégektől származik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Atomszóke
Ma, 18:30
Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James MacAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálat
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 16.
Olyan ügyesen halogatsz egy fontos lépést, hogy már szinte magától értetődően halasztod holnapra vagy a jövőhétre. Pedig szerdán az lenne a legjobb, ha kilépnél ebből a körből, és ha elhagynád a halogatást. Ma az lenne a legjobb, ha egy nagy levegővel belevágnál valami új dologba.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...