Negyvennyolc párt köszöntöttek
Utoljára módositva: 2017-02-02 17:14:56

Ebben a hónapban sem maradt el az 50 és 60 éves házasok köszöntése. Ma délben összesen 48 párt köszöntött a polgármesteri hivatal.

Az idős házaspárok örömmel fogadták a hozzájuk szóló kedves szavakat

Immár több mint egy évtizede, azaz egészen pontosan 2005 óta köszönti a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal azokat a házaspárokat, akik 50., illetve 60. házassági évfordulójukat ünneplik. Ebben a hónapban összesen 48 párt ünnepelt meg a hivatal, 41 házaspárt aranylakodalmuk, 7 házaspárt pedig 60. házassági évfordulójuk alkalmából.

A közigazgatási palota alagsori házasságkötő termében összegyűlt házastársakat Kereskényi Gábor polgármester, Doina Feher és Adrian Albu alpolgármesterek, valamint Ionel Torja, a Szatmárnémeti Lakosságnyilvántartó Igazgatóság vezetője fogadta.

A polgármester megköszönte az ünnepelteknek, hogy egy egész életen át munkájukkal, kitartásukkal és házastársi hűségükkel példát mutattak a környezetüknek, a ma és a jövő nemzedékének egyaránt. Sok boldogságot, jó egészséget és hosszú, boldog életet kívánt számukra szeretteik körében.

Doina Feher alpolgármester egy szép pillanatnak nevezte az együttlétet, és elmondta, hogy büszkeséggel tekint erre a közel 100 kedves idős emberre, akik egy életen át szeretettel tudtak egymás iránt lenni, és kitartani házastársuk mellett minden körülmény között.

Adrian Albu alpolgármester csak annyit mondott, hogy pár évtized múltán szeretne ő maga is olyan jó erőben lévő, egészséges idős lenni, mint az egybegyűltek többsége.

A köszöntőbeszédek után a polgármester és a két alpolgármester minden házaspár számára kiosztották a megbecsülés jeléül szolgáló jelképes jutalmakat, azaz a névre szóló okleveleket, valamint páronként 500 lej pénzjutalmat.

Bajnai Botond

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 6 dkg kakaópor, 2 csipet só, 13 dkg vaj (+ a formákhoz), 10 ...