Negyvennyolc párt köszöntöttek
Utoljára módositva: 2017-02-02 17:14:56

Ebben a hónapban sem maradt el az 50 és 60 éves házasok köszöntése. Ma délben összesen 48 párt köszöntött a polgármesteri hivatal.

Az idős házaspárok örömmel fogadták a hozzájuk szóló kedves szavakat

Immár több mint egy évtizede, azaz egészen pontosan 2005 óta köszönti a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal azokat a házaspárokat, akik 50., illetve 60. házassági évfordulójukat ünneplik. Ebben a hónapban összesen 48 párt ünnepelt meg a hivatal, 41 házaspárt aranylakodalmuk, 7 házaspárt pedig 60. házassági évfordulójuk alkalmából.

A közigazgatási palota alagsori házasságkötő termében összegyűlt házastársakat Kereskényi Gábor polgármester, Doina Feher és Adrian Albu alpolgármesterek, valamint Ionel Torja, a Szatmárnémeti Lakosságnyilvántartó Igazgatóság vezetője fogadta.

A polgármester megköszönte az ünnepelteknek, hogy egy egész életen át munkájukkal, kitartásukkal és házastársi hűségükkel példát mutattak a környezetüknek, a ma és a jövő nemzedékének egyaránt. Sok boldogságot, jó egészséget és hosszú, boldog életet kívánt számukra szeretteik körében.

Doina Feher alpolgármester egy szép pillanatnak nevezte az együttlétet, és elmondta, hogy büszkeséggel tekint erre a közel 100 kedves idős emberre, akik egy életen át szeretettel tudtak egymás iránt lenni, és kitartani házastársuk mellett minden körülmény között.

Adrian Albu alpolgármester csak annyit mondott, hogy pár évtized múltán szeretne ő maga is olyan jó erőben lévő, egészséges idős lenni, mint az egybegyűltek többsége.

A köszöntőbeszédek után a polgármester és a két alpolgármester minden házaspár számára kiosztották a megbecsülés jeléül szolgáló jelképes jutalmakat, azaz a névre szóló okleveleket, valamint páronként 500 lej pénzjutalmat.

Bajnai Botond

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 11:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 12:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bohém rapszódia
Ma, 17:00
A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténe
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...