Nem adják a Sporthotelt
Utoljára módositva: 2018-02-21 17:49:17

A sportminisztérium makacsul ragaszkodik a Sporthotelhez, a város ismételt kérésére sem hajlandó önkormányzati kezelésbe adni.

Nem is adja át a városnak, nem is hasznosítja a szatmárnémeti Sporthotelt a sportminisztérium. Az elmúlt napokban már másodjára írt a Ioana Bran vezette sporttárcának a város, tájékoztatta szerkesztőségünket az ügyben a polgármester. Kereskényi Gábor elmondta, hogy a szakminiszter erre is kitérő választ adott. Mindkét bukaresti intézménynek írt levélben benne volt, hogy a város nagyon szívesen felújítaná saját költségén a Mileniului utcai épületet, és újra sportolók elszállásolására használná, azonban a minisztérium minden esetben az átadástól való tartózkodás okának megindoklása nélküli választ küldött. Abban az esetben érthető lenne, hogy nem akar megválni az épülettől a minisztérium, mutatott rá Kereskényi, ha maga akarná azt újra beüzemelni, azonban úgy semmi értelme nincs a tulajdonhoz való ragaszkodásnak, hogy az épület abban az állapotában, amiben van, ott áll, és senki nem használja semmire. Nem az az egyetlen megoldás, hogy a város vegye kezelésébe az egykori szállodát, az is tökéletes megoldás lenne, ha a minisztérium foglalkozna vele, de sajnos nem teszi, és a polgármester nem is lát rá esélyt, hogy a sporttárca valamikor is törődne azzal. Minél hosszabb ideig áll gazdátlanul az épület, annál inkább le fog romlani az állapota, és annál költségesebb lesz feljavítani, minél később látnak hozzá, fűzte hozzá a városvezető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...