Nem csak a húszéveseké a világ!
Utoljára módositva: 2014-05-07 12:17:25

Minden rendezvényükkel bizonyítják a nagykárolyi Caritas szervezet keretében működő Szent Teréz Idősklub tagjai, hogy bizony nem csak a fiatalok tudnak mulatni, hanem az idősebb korosztály tagjai is. Így történt ez tegnap délelőtt is, amikor több mint félszázan gyűltek össze a klub nagytermében, hogy egy kellemes, élőzenés bállal köszöntsék a májust és a nyarat. A férfiak májusfával kedveskedtek a hölgyeknek, majd az ebéd elköltését követően a tánc és a nótázás került előtérbe. Hauler Gyöngyike, az Idősek Klubjának egyik aktív tagja arról beszélt lapunknak, hogy ez a rendezvényük csak egy a számos program közül, hiszen rendszeresen ellátogatnak a klubba, ahol a kellemes beszélgetések, a kikapcsolódás mellett rendre megünneplik a tagok születésnapját, házassági évfordulóját, valamint az egyházi ünnepeket is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...