Nem csak a húszéveseké a világ!
Utoljára módositva: 2014-05-07 12:17:25

Minden rendezvényükkel bizonyítják a nagykárolyi Caritas szervezet keretében működő Szent Teréz Idősklub tagjai, hogy bizony nem csak a fiatalok tudnak mulatni, hanem az idősebb korosztály tagjai is. Így történt ez tegnap délelőtt is, amikor több mint félszázan gyűltek össze a klub nagytermében, hogy egy kellemes, élőzenés bállal köszöntsék a májust és a nyarat. A férfiak májusfával kedveskedtek a hölgyeknek, majd az ebéd elköltését követően a tánc és a nótázás került előtérbe. Hauler Gyöngyike, az Idősek Klubjának egyik aktív tagja arról beszélt lapunknak, hogy ez a rendezvényük csak egy a számos program közül, hiszen rendszeresen ellátogatnak a klubba, ahol a kellemes beszélgetések, a kikapcsolódás mellett rendre megünneplik a tagok születésnapját, házassági évfordulóját, valamint az egyházi ünnepeket is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...