Nem jött be a hideg aszfaltozási technika
Utoljára módositva: 2018-03-20 12:20:53

Épp szüneteltetik a nagykárolyi DN 19-es számú főút kátyúinak (sajnos több esetben árkainak) tömködési munkálatait. Az időjárás nem teszi lehetővé a kátyúzási munkálatokat, azonban amint megfelelőek lesznek a körülmények, tovább folytatják a munkát, mondta Kovács Jenő polgármester.

„Nem volt szerencsés választás részünkről ez a fajta, hideg aszfaltnak nevezett tömőanyag és technológia alkalmazása. Tetszik, nem tetszik, ezt be kell vallanunk. Évek óta kínlódunk a főút járhatóvá tételével, s az ehhez hasonló állapotokkal minden év elején, a téli időszakot követően szembesülünk. Nincs ez másképp idén sem. Reméltük, hogy ez a hideg aszfalt tartósabb tömőanyagnak bizonyul, azonban ez nem így lett. Ennek ellenére folytatjuk a kátyúzást, így próbáljuk elérni, hogy a főút járható legyen. Nem akarom hitegetni a nagykárolyiakat, de azt kérem tőlük, még egy kis ideig érjék be a kátyúzással. Heteken belül várhatóak eredmények azzal a projektünkkel kapcsolatban, amelybe belefoglaltuk a várost kettészelő főút burkolatának a javítását. Remélem, ez az utolsó olyan telünk, amelynek a végén kátyúzással kell foglalkoznunk, azonban amíg az anyagi lehetőségeink csak ezt teszik lehetővé, ezzel kell beérnünk” — mondta a polgármester.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...