Nem jött be a hideg aszfaltozási technika
Utoljára módositva: 2018-03-20 12:20:53

Épp szüneteltetik a nagykárolyi DN 19-es számú főút kátyúinak (sajnos több esetben árkainak) tömködési munkálatait. Az időjárás nem teszi lehetővé a kátyúzási munkálatokat, azonban amint megfelelőek lesznek a körülmények, tovább folytatják a munkát, mondta Kovács Jenő polgármester.

„Nem volt szerencsés választás részünkről ez a fajta, hideg aszfaltnak nevezett tömőanyag és technológia alkalmazása. Tetszik, nem tetszik, ezt be kell vallanunk. Évek óta kínlódunk a főút járhatóvá tételével, s az ehhez hasonló állapotokkal minden év elején, a téli időszakot követően szembesülünk. Nincs ez másképp idén sem. Reméltük, hogy ez a hideg aszfalt tartósabb tömőanyagnak bizonyul, azonban ez nem így lett. Ennek ellenére folytatjuk a kátyúzást, így próbáljuk elérni, hogy a főút járható legyen. Nem akarom hitegetni a nagykárolyiakat, de azt kérem tőlük, még egy kis ideig érjék be a kátyúzással. Heteken belül várhatóak eredmények azzal a projektünkkel kapcsolatban, amelybe belefoglaltuk a várost kettészelő főút burkolatának a javítását. Remélem, ez az utolsó olyan telünk, amelynek a végén kátyúzással kell foglalkoznunk, azonban amíg az anyagi lehetőségeink csak ezt teszik lehetővé, ezzel kell beérnünk” — mondta a polgármester.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...