Nem jött be a hideg aszfaltozási technika
Utoljára módositva: 2018-03-20 12:20:53

Épp szüneteltetik a nagykárolyi DN 19-es számú főút kátyúinak (sajnos több esetben árkainak) tömködési munkálatait. Az időjárás nem teszi lehetővé a kátyúzási munkálatokat, azonban amint megfelelőek lesznek a körülmények, tovább folytatják a munkát, mondta Kovács Jenő polgármester.

„Nem volt szerencsés választás részünkről ez a fajta, hideg aszfaltnak nevezett tömőanyag és technológia alkalmazása. Tetszik, nem tetszik, ezt be kell vallanunk. Évek óta kínlódunk a főút járhatóvá tételével, s az ehhez hasonló állapotokkal minden év elején, a téli időszakot követően szembesülünk. Nincs ez másképp idén sem. Reméltük, hogy ez a hideg aszfalt tartósabb tömőanyagnak bizonyul, azonban ez nem így lett. Ennek ellenére folytatjuk a kátyúzást, így próbáljuk elérni, hogy a főút járható legyen. Nem akarom hitegetni a nagykárolyiakat, de azt kérem tőlük, még egy kis ideig érjék be a kátyúzással. Heteken belül várhatóak eredmények azzal a projektünkkel kapcsolatban, amelybe belefoglaltuk a várost kettészelő főút burkolatának a javítását. Remélem, ez az utolsó olyan telünk, amelynek a végén kátyúzással kell foglalkoznunk, azonban amíg az anyagi lehetőségeink csak ezt teszik lehetővé, ezzel kell beérnünk” — mondta a polgármester.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jönnek a kacsák
Ma, 15:00
A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
România neîmblânzită
Ma, 16:45
Dokumentumfilm.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:35
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Éjjeli napfény
Ma, 20:35
A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hova kirándulsz legszívesebben?
A megye összes kirándulóhelyét ismerem már
A szomszédos megyékbe szívesen járok el hétvégente
Az országban számos kirándulóhelyet felkerestem már
Kirándulni nem szoktam, inkább nagyobb nyaralásra ruházok be
Nem szeretek kirándulni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...