Nem jött be a hideg aszfaltozási technika
Utoljára módositva: 2018-03-20 12:20:53

Épp szüneteltetik a nagykárolyi DN 19-es számú főút kátyúinak (sajnos több esetben árkainak) tömködési munkálatait. Az időjárás nem teszi lehetővé a kátyúzási munkálatokat, azonban amint megfelelőek lesznek a körülmények, tovább folytatják a munkát, mondta Kovács Jenő polgármester.

„Nem volt szerencsés választás részünkről ez a fajta, hideg aszfaltnak nevezett tömőanyag és technológia alkalmazása. Tetszik, nem tetszik, ezt be kell vallanunk. Évek óta kínlódunk a főút járhatóvá tételével, s az ehhez hasonló állapotokkal minden év elején, a téli időszakot követően szembesülünk. Nincs ez másképp idén sem. Reméltük, hogy ez a hideg aszfalt tartósabb tömőanyagnak bizonyul, azonban ez nem így lett. Ennek ellenére folytatjuk a kátyúzást, így próbáljuk elérni, hogy a főút járható legyen. Nem akarom hitegetni a nagykárolyiakat, de azt kérem tőlük, még egy kis ideig érjék be a kátyúzással. Heteken belül várhatóak eredmények azzal a projektünkkel kapcsolatban, amelybe belefoglaltuk a várost kettészelő főút burkolatának a javítását. Remélem, ez az utolsó olyan telünk, amelynek a végén kátyúzással kell foglalkoznunk, azonban amíg az anyagi lehetőségeink csak ezt teszik lehetővé, ezzel kell beérnünk” — mondta a polgármester.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...