Nem jutott a legjobb nyolc közé Tătăran
Utoljára módositva: 2014-04-08 20:22:45

Amalia Tătăran a 13. helyen zárta a junior párbajtőrvívók versenyét a bulgáriai Plovdivban zajló korosztályos vívó-világbajnokságon.

A 13. helyen végzett Plovdivban Amalia Tătăran

Tegnap rendezték a párbajtőrvívás döntőit a bulgáriai Plovdivban zajló kadét és junior korosztályos vívó-világbajnokságon. A Szatmárnémeti Sportklubot Amalia Tătăran képviselte a rangos torna junior párbajtőrvívó számában, amelyen több mint 120 sportoló lépett pástra. Csiszár Ferenc mesteredző tanítványa, akit maga a tréner is elkísért a vb-re, a 13. helyen végzett.

Hétfőn sikerült továbbjutnia csoportjából, majd egy szabad kör után a 64-es táblán 15–9-es győzelmet aratott a Hong Kong-i Jik Hej Koko Lin felett, kedden a 32-es táblán 15–12-re nyert a lengyel Aleksandra Zamachowska ellen, viszont a legjobb 16 között 15–10-es vereséget szenvedett a magyarországi Bohus Rékától, aki ezt követően egészen a torna döntőjéig menetelt. A finálé lapzártánk után ért véget.

Ugyanitt megemlíthetjük, hogy a Szatmárnémeti SK a kadét korosztályos tőrvívók versenyében is képviseltette magát. Lázin Alexandra a lányok között az 54. helyen zárt, míg Bodó Benjámin a fiúk versenyében a 74. pozícióban fejezte be a vb-t.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...