Nem lesz gáz, mert dolgoznak
Utoljára módositva: 2019-07-19 19:54:47

Tizenhárom szatmárnémeti utcában nem lesz gáz július 22-én, hétfőn, mert a Delgaz Grid cseréli az elöregedett vezetékeket.

Az érintett utcák a Vulturului, a Moţilor, a Grozăveşti, a Gheorghe Pop de Băşeşti, a Bucegi, a Danton, a Ştefan Luchian, a Bartók Béla, a Victor Babeş, a Cerbului, a Pintea Haiducului, a Ferăstrău és a Lăpuşului, a Delaz Grid szerint délután háromra várható, hogy vissza tudják kapcsolni a gázszolgáltatást. A környéken nyolc kilométer hosszúságban végez csőcserét a gázszolgáltató, mintegy 2,4 millió lejes költség mellett. A gázosok azt kérik, hogy hétfő reggel zárják el a gázt a lakásban, házban, nehogy akkor adják vissza a gázt, amikor nincs otthon senki, és a nyitott csapon át gázömlés történjen. Miután már biztos, hogy visszaállt a szolgáltatás, akkor is harminc percig még szemmel kell tartani a gázégőket, nehogy véletlenül egy csőben rekedt levegődugó miatt kialudjon a láng, majd amikor újra gáz jön a csövön, az ne elégjen, hanem a levegőbe kerüljön. Ha bárki gázszagot érez, vagy bármilyen, a gázszolgáltatással kapcsolatos problémát tapasztal, a 0800–800928-as ingyenes zöldszámon vagy a 0265–200928-as telefonszámon tehet bejelentést.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...