Nem megy Miroslavára az Oli?
Utoljára módositva: 2017-10-13 14:36:44

Közel tízezer lejre szüksége a Szatmárnémeti FC Olimpiának, hogy ezen a hétvégén a felnőttcsapat játszani tudjon szombaton 11 órától Miroslaván, illetve az ifik idehaza pályára léphessenek.

Nem jön a Szatmár Megyei Tanácstól várt támogatás, így nem biztos, hogy péntek reggel el tud utazni a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata a Știința Miroslava elleni bajnoki mérkőzésre. 500 ezer lejt kell még átutaljon az évi önrészből az önkormányzat, viszont a könyvelőségnél kisebb gondok voltak, amelyek megakadályozták, hogy időben utalhassák a pénzt. Merkly István klubelnök szerint tornyosulnak a problémák, hiszen még az ifik szombati, hazai bajnoki mérkőzéseinek a költségeire sem tudják fedezni a megfelelő összeget.

Közben a felnőttcsapat készül, Ritli Zoltán vezetőedző azt mondta, technikai szempontból elkészült a menetrend a hétvégi találkozóra. „Péntek reggel találkozzunk a fiúkkal a stadionnál 7.45 órakor, oda várjuk a buszt, ami elvisz Iași-ba” — mondta röviden a szakvezető.

Amennyiben megérkezik az önkormányzat pénze, akkor sem biztos, hogy az elég lesz a klubnak hosszabb időre. Ugyanis a személyzet, a csapat játékosainak és a szakmai stáb fizetésének biztosítása mellett adósságok kifizetésére is költenie kell a klubnak. Az egyik szatmári szálóda tulajdonosa éppen a csütörtökön nyert meg egy peres ügyet az Olimpia ellen, így az egyesületnek 21 ezer eurót kell fizetnie korábbi szolgáltatások és fogyasztások kiadásainak fedezésére.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de egyelőre úgy néz ki, hogy nincs pénz a miroslavai mérkőzésre, de az ifik hazai bajnoki költségeinek a fedezésére sincs pénzt. Nagyon remélem, hogy azok, akik eddig segítettek, most ismét mellénk állnak. De várjuk más szatmári magánvállalkozót is, hogy segítse a klubot, a csapatot” — mondta Merkly, aki hozzátette, erre a hétvégére, a mérkőzés-szervezésre és kiszállási költségek fedezésére közel 10 ezer lejre lenne szüksége.

Az FC Olimpia szombaton 11 órától a Știința Miroslava vendége lesz – a Liga 2 tizenkettedik fordulójának versenyprogramja szerint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 23.
Figyelmetlen és kissé szétszórt. Egy új szerelem tereli el a figyelmét. Választottja nagyon megtisztelőnek érzi, hogy gondolt rá.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...