Nem megy Miroslavára az Oli?
Utoljára módositva: 2017-10-13 14:36:44

Közel tízezer lejre szüksége a Szatmárnémeti FC Olimpiának, hogy ezen a hétvégén a felnőttcsapat játszani tudjon szombaton 11 órától Miroslaván, illetve az ifik idehaza pályára léphessenek.

Nem jön a Szatmár Megyei Tanácstól várt támogatás, így nem biztos, hogy péntek reggel el tud utazni a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata a Știința Miroslava elleni bajnoki mérkőzésre. 500 ezer lejt kell még átutaljon az évi önrészből az önkormányzat, viszont a könyvelőségnél kisebb gondok voltak, amelyek megakadályozták, hogy időben utalhassák a pénzt. Merkly István klubelnök szerint tornyosulnak a problémák, hiszen még az ifik szombati, hazai bajnoki mérkőzéseinek a költségeire sem tudják fedezni a megfelelő összeget.

Közben a felnőttcsapat készül, Ritli Zoltán vezetőedző azt mondta, technikai szempontból elkészült a menetrend a hétvégi találkozóra. „Péntek reggel találkozzunk a fiúkkal a stadionnál 7.45 órakor, oda várjuk a buszt, ami elvisz Iași-ba” — mondta röviden a szakvezető.

Amennyiben megérkezik az önkormányzat pénze, akkor sem biztos, hogy az elég lesz a klubnak hosszabb időre. Ugyanis a személyzet, a csapat játékosainak és a szakmai stáb fizetésének biztosítása mellett adósságok kifizetésére is költenie kell a klubnak. Az egyik szatmári szálóda tulajdonosa éppen a csütörtökön nyert meg egy peres ügyet az Olimpia ellen, így az egyesületnek 21 ezer eurót kell fizetnie korábbi szolgáltatások és fogyasztások kiadásainak fedezésére.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de egyelőre úgy néz ki, hogy nincs pénz a miroslavai mérkőzésre, de az ifik hazai bajnoki költségeinek a fedezésére sincs pénzt. Nagyon remélem, hogy azok, akik eddig segítettek, most ismét mellénk állnak. De várjuk más szatmári magánvállalkozót is, hogy segítse a klubot, a csapatot” — mondta Merkly, aki hozzátette, erre a hétvégére, a mérkőzés-szervezésre és kiszállási költségek fedezésére közel 10 ezer lejre lenne szüksége.

Az FC Olimpia szombaton 11 órától a Știința Miroslava vendége lesz – a Liga 2 tizenkettedik fordulójának versenyprogramja szerint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 17.
Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 17.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...