Nem megy Miroslavára az Oli?
Utoljára módositva: 2017-10-13 14:36:44

Közel tízezer lejre szüksége a Szatmárnémeti FC Olimpiának, hogy ezen a hétvégén a felnőttcsapat játszani tudjon szombaton 11 órától Miroslaván, illetve az ifik idehaza pályára léphessenek.

Nem jön a Szatmár Megyei Tanácstól várt támogatás, így nem biztos, hogy péntek reggel el tud utazni a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata a Știința Miroslava elleni bajnoki mérkőzésre. 500 ezer lejt kell még átutaljon az évi önrészből az önkormányzat, viszont a könyvelőségnél kisebb gondok voltak, amelyek megakadályozták, hogy időben utalhassák a pénzt. Merkly István klubelnök szerint tornyosulnak a problémák, hiszen még az ifik szombati, hazai bajnoki mérkőzéseinek a költségeire sem tudják fedezni a megfelelő összeget.

Közben a felnőttcsapat készül, Ritli Zoltán vezetőedző azt mondta, technikai szempontból elkészült a menetrend a hétvégi találkozóra. „Péntek reggel találkozzunk a fiúkkal a stadionnál 7.45 órakor, oda várjuk a buszt, ami elvisz Iași-ba” — mondta röviden a szakvezető.

Amennyiben megérkezik az önkormányzat pénze, akkor sem biztos, hogy az elég lesz a klubnak hosszabb időre. Ugyanis a személyzet, a csapat játékosainak és a szakmai stáb fizetésének biztosítása mellett adósságok kifizetésére is költenie kell a klubnak. Az egyik szatmári szálóda tulajdonosa éppen a csütörtökön nyert meg egy peres ügyet az Olimpia ellen, így az egyesületnek 21 ezer eurót kell fizetnie korábbi szolgáltatások és fogyasztások kiadásainak fedezésére.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de egyelőre úgy néz ki, hogy nincs pénz a miroslavai mérkőzésre, de az ifik hazai bajnoki költségeinek a fedezésére sincs pénzt. Nagyon remélem, hogy azok, akik eddig segítettek, most ismét mellénk állnak. De várjuk más szatmári magánvállalkozót is, hogy segítse a klubot, a csapatot” — mondta Merkly, aki hozzátette, erre a hétvégére, a mérkőzés-szervezésre és kiszállási költségek fedezésére közel 10 ezer lejre lenne szüksége.

Az FC Olimpia szombaton 11 órától a Știința Miroslava vendége lesz – a Liga 2 tizenkettedik fordulójának versenyprogramja szerint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...