Nem működtek a váradi börtön kamerái, amikor megverték
Utoljára módositva: 2019-10-16 12:26:39

Előzetes letartóztatásának átminősítését és házi őrizetbe vagy bírósági felügyelet alá való helyezését kérte a Szatmár Megyei Törvényszék bíráitól az alig 20 éves, kábítószer-árusításkor tetten ért B. Zoltán — elmondása szerint a nagyváradi börtönben, ahol előzetes letartóztatását tölti, két ismeretlen személy megtámadta és összeverte, valószínűleg azért, mert több kábítószer-kereskedőt és csempészhálózatot érintő információt mondott el az ügyében nyomozó DIICOT-ügyészeknek.

A fiatalember azt is elmondta, hogy a nagyváradi börtön vezetősége szerint a támadás idején nem működtek az intézmény biztonsági kamerái, így bántalmazása nem lett rögzítve, viszont igazságügyi orvosszakértői látlelet készült a támadás után, de most már annyira fél, hogy a napi sétaórán sem meri elhagyni celláját.

A szatmári bírák nem változtattak besorolásán, továbbra is előzetes letartóztatásban marad a nagyváradi börtönben, ugyanakkor elkezdték az ellene szóló bűnvádi eljárást is. Mint arról korábban már beszámoltunk, B. Zoltánt augusztus végén érték tetten Szatmárnémetiben, a Cerbului utca egyik magánházában, ahová a közelben tartott fesztiválról több tíz bulizó érkezett az after partyra, a fiatalembernél pedig testi motozását és személygépkocsijának átkutatását követően 449 darab MDMA (ecstasy) tablettát és öt kis tasakban kiporciózva amfetamint (speed) találtak. Nem mellékesen a kommandósok és a DIICOT nagyváradi ügyészei akkor is egy füles nyomán tartottak razziát az after partyn.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 11.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...