Nem nyúlnak a „mankós ház”-hoz
Utoljára módositva: 2013-08-30 10:52:41

Nem nyúlnak a „mankós ház”-hoz

Nem mernek hozzányúlni a szatmárnémeti Rândunelelor utca 1. szám alatti, évek óta farudakkal megtámasztott házhoz a polgármesteri hivatal szakemberei. Olyan állapotban van az omlófélben lévő épület, hogy annak ellenére sem mernek a külső falakat támasztó farudakhoz hozzányúlni, hogy azoknak alsó része már teljesen elkorhadt, magukat is alig tartják, nemhogy a házat. A közlekedési bizottság hozott kényszerű döntést, amivel legalább a járókelők testi épségét megóvhatják, tudatta szerkesztőségünkkel Maskulik Csaba. Az épületet derékig érő, piros-fehér mobil vaskerítéssel kerítették el még jobban, hogy tényleg ne lehessen az épület mellett járni, hanem a gyalogosok így kénytelenek a túloldali járdán közlekedni. A városközpont felől érkezőknek a volt Popular mozi előtti zebrán kell majd a páratlan oldalra átmenniük, a régi kórház felől jövő gyalogosok számára pedig egy zebrát festenek majd fel, amelyiken át pár méterrel a romos ház előtt juthatnak el a Zárda felőli oldalára az utcának. Ezzel egy időben óránként harminc kilométeres sebességhatár betartására kötelező tábla figyelmezteti az autósokat mindkét irányból, az úttesten áthaladó fokozott gyalogosforgalom védelme érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...