Nem sikerült a bravúr Oláh Gábornak
Utoljára módositva: 2013-12-29 21:22:09

A nagykárolyi Oláh Gábor a második helyen végzett a City Club Biliard & Café biliárdszalonban megrendezett országos szintű bajnokságon. Az amatőrök versenyét Péter György nyerte meg.

Cristian Surdea, Ciprian Gabriel Gîndac és Oláh Gábor

Szombaton országos szintű biliárdbajnokságot rendeztek Nagykárolyban, a nemrég megnyílt City Club Biliard & Café biliárdszalonban. A versenyen tizenhat játékos vett részt, Nagykároly és Szatmárnémeti mellett Temesvárról, Nagybányáról, Kolozsvárról, Nagyváradról, Zilahról, valamint Debrecenből érkeztek játékosok. A dupla piramisos rendszerben zajlott tornát végül a nagybányai származású, ám jelenleg Spanyolországban élő Ciprian Gabriel Gîndac nyerte meg. A több európai szintű versenyen is bizonyító biliárdos a döntőben 9-2 arányban győzte le a nagykárolyi Oláh Gábort.

„Esélyem sem volt Gîndac ellen, ha nagyon jól játszom, akkor is legfeljebb még három játékot nyerhettem volna” — vélekedett Oláh Gábor, aki hozzátette, hogy magas színvonalú verseny volt, hiszen Gîndac európai színvonalat képviselő játékos, Surdea idén 4. lett az országos bajnokságon, Kercsó Zoltán, akit Oláh a negyedik körben búcsúztatott, tavaly 2. helyen végezte az ob-t, és a debreceniek is nagyon jól játszottak. A harmadik helyért kiírt mérkőzésen a temesvári Cristian Surdea egy rendkívül izgalmas meccsen 9-8-ra verte meg a szatmárnémeti Traian Marincát, annak ellenére, hogy utóbbi játékos 8-6-ra vezetett. A tornát a nagykárolyi Ginál Lóránt a hatodik helyen zárta, a szintén nagykárolyi Gergely Ferenc, valamint Cosmin Ardelean, Cătălin Ardelean és Cătălin Filimon (Szatmárnémeti) a második körben búcsúztak.

Elek Roland, Péter György és Ginál Albert

Vasárnap egy amatőr versennyel folytatódott a nagykárolyi biliárdhétvége. A 16 nagykárolyi, illetve környékbeli játékost felvonultató küzdelmeket végül a nagykárolyi Péter György nyerte meg, miután a döntőben 5-2-re győzte le a szintén nagykárolyi Ginál Albertet. A harmadik helyen a tasnádi Elek Roland végzett. Gergely Ferenc főszervező megemlítette, hogy a legközelebbi amatőr versenyre már 32 játékos nevezését várják. Ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy szeretne egy junior csapatot kialakítani Nagykárolyban. Ennek érdekében minden héten keddtől péntekig délután 3 és 5 óra között biliárdórára várja a 8 és 16 év közötti fiatalokat, akiket a jövőben országos versenyeken is fognak szerepeltetni. Természetesen idősebbek is jelentkezhetnek oktatásra az említett időszakban. További információkat Gergely Ferencnél (0744-395790) kaphatnak az érdeklődők.

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 15:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:00
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...