Nem tudni mikor lesz ismét víz Nagykárolyban — Frissítve!
Utoljára módositva: 2015-07-28 17:37:56

Frissítve: A nagykárolyiak majdnem pontosan egy napig voltak víz nélkül, hiszen csak kedd délután 5 óra környékén kezdett rendkívül alacsony nyomáson folyni a koszos víz a vezetékekből. (Ilyen esetekben ugyanis, a vezetékekben leülepedett salakanyag is bekeveredik a vízbe, amikor újraindítják a rendszert, nagyon koszos, kávészerű folyadék távozik a csövekből, megkeserítve ezáltal a nagykárolyiak életét.)  

Hétfő délután 18 óra óta nincs áram a szamosdobi vízműnél, ahonnan többek között a nagykárolyiak ivóvizét is biztosítják. Emiatt a város egész területén szünetel a vízszolgáltatás, tudtuk meg az Apaserv Regionális Vízszolgáltató vállalat nagykárolyi munkatársaitól.

Mint elmondták, a kedd délelőtti órákban még a tartályokból tudtak minimális vizet juttatni a háztartásokhoz, azonban több órája üresek a vezetékek. Minden munkatárs a szamosdobi helyszínen van, itt próbálják a hibát elhárítani. Hogy pontosan mikorra várható ez, mikortól lesz víz ismét a nagykárolyi háztartásokban, egyelőre senki nem tudja megmondani. Tanulva azonban a korábbi ilyen, illetve ehhez hasonló esetekből, talán nem szerencsés nagyon örvendeni, ha sikerül elhárítani a szamosdobi hibát és ismét folyik a víz a vezetékekből, hiszen soha nem volt még rá példa, hogy a vízkimaradás után megfelelő minőségű vizet kapjanak a nagykárolyi fogyasztók.

Arra a kérdésre, hogy miért nem sikerült hétfő este óta valamilyen módon informálni a nagykárolyiakat a vízszünetről, nem sikerült kielégítő választ kapnunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...