Népszavazás kiírását fontolgatja a kormányfő
Utoljára módositva: 2019-07-27 14:52:35

Minden szombati programját lemondta Viorica Dăncilă miniszterelnök, akinek az ütemterv szerint Bákó megye több településén kellett volna látogatásokat tennie. Egyes hírek szerint rendkívüli kormányülést hív össze a caracali ügy miatt.

Dragoş Benea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) Bákó megyei szervezetének elnöke úgy nyilatkozott az AGERPRES hírügynökségnek, hogy Viorica Dăncilă még péntek este lemondta a tervezett látogatásait, és szombat reggel visszatért Bukarestbe.

Viorica Dăncilă miniszterelnök szombati nyilatkozatában bejelentette: fontolóra veszi egy referendum összehívását annak érdekében, hogy megszigorítsák a gyilkosságért, a nemi erőszakért és a pedofíliáért kiszabható büntetéseket.
‘Referendum összehívását fontolgatom, hogy a román állampolgárok fejezzék ki véleményüket a gyilkosságért, nemi erőszakért és pedofíliáért kiszabható büntetések drasztikus megszigorításával kapcsolatban’ – mondta a Victoria-palotában a miniszterelnök.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...