Népszavazás kiírását fontolgatja a kormányfő
Utoljára módositva: 2019-07-27 14:52:35

Minden szombati programját lemondta Viorica Dăncilă miniszterelnök, akinek az ütemterv szerint Bákó megye több településén kellett volna látogatásokat tennie. Egyes hírek szerint rendkívüli kormányülést hív össze a caracali ügy miatt.

Dragoş Benea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) Bákó megyei szervezetének elnöke úgy nyilatkozott az AGERPRES hírügynökségnek, hogy Viorica Dăncilă még péntek este lemondta a tervezett látogatásait, és szombat reggel visszatért Bukarestbe.

Viorica Dăncilă miniszterelnök szombati nyilatkozatában bejelentette: fontolóra veszi egy referendum összehívását annak érdekében, hogy megszigorítsák a gyilkosságért, a nemi erőszakért és a pedofíliáért kiszabható büntetéseket.
‘Referendum összehívását fontolgatom, hogy a román állampolgárok fejezzék ki véleményüket a gyilkosságért, nemi erőszakért és pedofíliáért kiszabható büntetések drasztikus megszigorításával kapcsolatban’ – mondta a Victoria-palotában a miniszterelnök.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...