Névcsere után kártyát is kell cserélni
Utoljára módositva: 2017-08-11 10:45:02

Névcserét követően nem csak a személyi igazolvány vagy a jogosítvány cseréjére van szükség, de az egészségügyi kártyát is cserélni kell, tudtuk meg Georgeta Poptól, a Szatmár Megyei Egészségbiztosítási Pénztár (CJAS) igazgatójától.

Az intézményvezető elmondta, hogy azok a személyek, akiknek például házasságkötés miatt megváltozik a nevük, kötelesek kicserélni az elektronikus egészségügyi kártyájukat is, ugyanis csak ezt követően használhatják azt. A CJAS igazgatója szerint a kártyacsere nem bonyolult eljárás, az igénylőnek az intézmény székhelyén az új személyi igazolványa alapján kell kitöltenie egy kérvényt, majd rövid időn belül megkapja az új kártyáját is. A Lucian Blaga sugárút 64. szám alatti székhelyen, a 16-os irodában hétköznapokon, péntek kivételével 8.30 és 14.30 között várják az igénylőket, péntekenként pedig 8.30 és 12 óra között tartanak ügyfélfogadást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...