Neves cég a Zollner új partnere
Utoljára módositva: 2017-11-23 08:58:19

A Zollnerrel kötött együttműködési szerződés értelmében a világhírű cég Kínából Szatmárnémetibe költöztette a Bitdefender Box gyártását.

Tegnap délelőtt hivatalos sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a szatmárnémeti ipari parkban működő ZES Zollner vállalat veszi át a neves, bukaresti székhelyű Bitdefender legújabb termékének gyártását. Az IT-szektorban nagy népszerűségnek örvendő Bitdefender elsősorban vírusirtók fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég nemcsak a szoftverek, de a hardverek területén is sikereket ért el, például a Bitdefender Box első szériája, amelyet még Kínában gyártottak, nagy sikernek örvendett az Egyesült Államokban. Ez az eszköz egy amolyan wireless jeladó, amely megvédi a rácsatlakozott készülékeket az interneten terjedő vírusoktól, hackertámadásoktól és hasonló kellemetlenségektől.

A Bitdefender ezúttal a készülék második generációs eszközének gyártásával törne be ismét az IT-piacra, viszont ezúttal nem a kínai gyártókat bízta meg a termék előállításával, hanem a németországi székhelyű ZES Zollnert, annak is a Szatmárnémetiben működő gyárát. Ennek köszönhetően a Bitdefender Box V2 eszköz 100%-ban szatmári termékként kerül majd a boltok polcaira.

Leitner István, a szatmári vállalat igazgatója elmondta, hogy mostanáig a Zollner kizárólag külföldi cégekkel kollaborált, viszont ettől kezdve végre egy romániai vállalattal született együttműködés, amelyet mindannyian nagy előrelépésként könyveltek el. Igaz, a Bitdefender székhelye Bukarestben van, viszont maga a fejlesztés az Egyesült Államokban zajlik, így a cég fő piaca is elsősorban Észak-Amerika, viszont a termékek elérhetők lesznek Franciaországban, Kanadában, Németországban, Japánban, Nagy-Britanniában és Ausztráliában. Minderre heteken belül sor is kerül, hiszen megkezdődött a gyártás.

A sajtótájékoztatón Ciprian Istrate és Răzvan Todor, a Bitdefender képviselői elmondták, hogy a második hullámban, március környékén Romániában is elérhető lesz a termék, viszont nem Romániát tekintik az elsődleges piacnak, ahonnan a bevétel legnagyobb részét várnák.

Az új generációs Bitdefender Box V2 Romániában előreláthatóan 999 lejes áron lesz elérhető. Ennek fejében a felhasználó egy évig biztonságban tudhatja a rácsatlakozott eszközöket, viszont egy év elteltével 99 dollár fejében újabb éves licencet vásárolhat majd a vírusblokkoló okosrouterre.

Mint kiderült, a termék 99%-ban a szatmárnémeti gyárban készül el, az alaplap legyártásától egészen a termék becsomagolásáig, így egy újabb Szatmáron készült termék teheti könnyebbé a felhasználók életét szerte a világon.

 

Bajnai Botond

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...