Neves cég a Zollner új partnere
Utoljára módositva: 2017-11-23 08:58:19

A Zollnerrel kötött együttműködési szerződés értelmében a világhírű cég Kínából Szatmárnémetibe költöztette a Bitdefender Box gyártását.

Tegnap délelőtt hivatalos sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a szatmárnémeti ipari parkban működő ZES Zollner vállalat veszi át a neves, bukaresti székhelyű Bitdefender legújabb termékének gyártását. Az IT-szektorban nagy népszerűségnek örvendő Bitdefender elsősorban vírusirtók fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég nemcsak a szoftverek, de a hardverek területén is sikereket ért el, például a Bitdefender Box első szériája, amelyet még Kínában gyártottak, nagy sikernek örvendett az Egyesült Államokban. Ez az eszköz egy amolyan wireless jeladó, amely megvédi a rácsatlakozott készülékeket az interneten terjedő vírusoktól, hackertámadásoktól és hasonló kellemetlenségektől.

A Bitdefender ezúttal a készülék második generációs eszközének gyártásával törne be ismét az IT-piacra, viszont ezúttal nem a kínai gyártókat bízta meg a termék előállításával, hanem a németországi székhelyű ZES Zollnert, annak is a Szatmárnémetiben működő gyárát. Ennek köszönhetően a Bitdefender Box V2 eszköz 100%-ban szatmári termékként kerül majd a boltok polcaira.

Leitner István, a szatmári vállalat igazgatója elmondta, hogy mostanáig a Zollner kizárólag külföldi cégekkel kollaborált, viszont ettől kezdve végre egy romániai vállalattal született együttműködés, amelyet mindannyian nagy előrelépésként könyveltek el. Igaz, a Bitdefender székhelye Bukarestben van, viszont maga a fejlesztés az Egyesült Államokban zajlik, így a cég fő piaca is elsősorban Észak-Amerika, viszont a termékek elérhetők lesznek Franciaországban, Kanadában, Németországban, Japánban, Nagy-Britanniában és Ausztráliában. Minderre heteken belül sor is kerül, hiszen megkezdődött a gyártás.

A sajtótájékoztatón Ciprian Istrate és Răzvan Todor, a Bitdefender képviselői elmondták, hogy a második hullámban, március környékén Romániában is elérhető lesz a termék, viszont nem Romániát tekintik az elsődleges piacnak, ahonnan a bevétel legnagyobb részét várnák.

Az új generációs Bitdefender Box V2 Romániában előreláthatóan 999 lejes áron lesz elérhető. Ennek fejében a felhasználó egy évig biztonságban tudhatja a rácsatlakozott eszközöket, viszont egy év elteltével 99 dollár fejében újabb éves licencet vásárolhat majd a vírusblokkoló okosrouterre.

Mint kiderült, a termék 99%-ban a szatmárnémeti gyárban készül el, az alaplap legyártásától egészen a termék becsomagolásáig, így egy újabb Szatmáron készült termék teheti könnyebbé a felhasználók életét szerte a világon.

 

Bajnai Botond

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Megiseli-e szervezetedet az óraátállítás?
Szerencsére nem, nagyon hasznosnak tartom
Nem, de nem látom értelmét
Egy-két nap kell, míg hozzászokok
Teljesen felborítja a ritmusom, napokig szenvedek miatta
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...