Neves karateedzőt várnak Szatmárra
Utoljára módositva: 2015-09-22 19:49:55

Szombaton délután a karate egyik legnevesebb romániai edzője, shihan Adrian Ghinea tart bemutatót Szatmáron. Lesz kerekasztal-beszélgetés is.

Shihan Adrian Ghinea

Az év egyik legfontosabb karateeseményét rendezi meg ezen a hétvégén a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK): a Karate mindenkinek elnevezésű program keretében a sportág egyik legnevesebb edzője, shihan Adrian Ghinea (7. Dan karate-WKF, 3. Dan jiu-jitsu) érdemes edző látogat Szatmárnémetibe. A román szövetség (FRK) korábbi alelnöke és szövetségi edzője, a FRK jelenlegi sportigazgatója, a karate shotokan ESKU bizottság elnöke, a Bukaresti Sportul Studenţesc edzője, illetve a belügyminisztérium keretein belül használt önvédelmi taktikák kidolgozója és oktatója egy bemutatóra és kerekasztal-beszélgetésre hívja az érdekelteket, ahol a sportág újdonságait, illetve a megváltozott bírói szabályzatot fogja felvázolni.

Nagyon örülök, és megtisztelő, hogy Adrian Ghinea szakított időt arra, hogy meglátogasson, hiszen ezekben a hetekben nagyon elfoglalt az Európa-bajnokság megszervezésével — mondta lapunknak Magos Róbert, az AJK elnöke. — Erre az eseményre bárki eljöhet, akit érdekel a karate, hiszen a belépés ingyenes” — tette hozzá a 6. Danos mesteredző.

Az eseményt szombaton 17 órától rendezik a szatmárnémeti Sportlíceum udvarán levő Gyurkány György Sportteremben. Magos hangsúlyozta, hogy az esemény költségeinek fedezését dr. Kovács Ottó, az AJK marketingigazgatója oldotta meg.

A mesteredző azt is elmondta, hogy a Samuraiul SK új, korszerű terembe költözött, és a Voinţa SK edzőtermébe költöztette a dojot. Az 5–8 éveseknek kedden és csütörtökön, a 9 éven felülieknek pedig hétfőn, szerdán és pénteken rendeznek edzéseket, 17 órától. Ezzel kapcsolatban bővebb felvilágosítás kapható a 0748–539866-os telefonszámot hívva.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...