Nicolae Mureşan díszpolgár
Utoljára módositva: 2017-04-20 17:57:31

A városi tanács mai, egyhangú döntése nyomán Szatmárnémeti díszpolgára lett Nicolae Mureşan népdalénekes. Ő a megyeszékhely huszonkettedik díszpolgára.

Nicolae Mureşan (állva) szerint a felesége már tavaly megjósolta, hogy Szatmárnémeti díszpolgára lesz

Rendkívüli ülésen döntöttek a városatyák a kitüntetés odaítéléséről, az ügy azért volt annyira sürgős, mert holnap délután hattól a megyeszékhelyi Nicolae Porumbescu Művelődési Házban ünnepi előadást tart a művész, a kitüntetést ez alkalommal fogja kézhez kapni. A művész a szakmájáról beszélt a tanácsteremben. A zene nem ismer határokat, és nincs politikai irányultsága sem, mondta el, utalva arra, hogy a tanácsosok egyhangú szavazással döntöttek a megtisztelő tisztség odaítéléséről. Szőcs Péter tanácsos az RMDSZ-frakció nevében kifejezte abbeli reményét, hogy ez az egyetértés más, a város érdekeit szolgáló döntések meghozatalakor is meglesz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Transformers: Az utolsó lovag
Ma, 21:45
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki éle
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, egyetértek a tüntetőkkel
A kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. június 23.
Egyfajta hiányérzet gyötri folyamatosan. Különösen párkapcsolatát illetően tudja jól, hogy már nem sokáig fogja ebben a formában tovább folytatni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. június 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 kg vaníliafagylalt (dobozos), 5 dkg fehér csokoládé. Az öntethez: 50 dkg érett eper, 1 db citrom, 1 ...