Nőnap az idősek otthonában
Utoljára módositva: 2017-03-10 17:21:27

Kedves hagyományt folytattak csütörtökön a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesület tagjai. A nagykárolyi gondozói központba, az idősek otthonába látogattak el, hogy az itt élőknek egy süteménnyel, üdítővel, s néhány szívhez szóló nótával kedveskedjenek nőnap alkalmából.

Énekkel, süteménnyel kedveskedtek az otthon lakóinak

„Egy sütemény, egy pohár üdítő, egy mellkasra tűzött márciuska és pár nóta — ennyire volt szükség, hogy mosolyt csaljunk az idősotthon lakóinak az arcára és jókedvre derítsük őket. Már érkezéskor öleltek és köszönték, hogy ott vagyunk, hogy gondoltunk idén is rájuk. A műsor egy 40 perces zenés összeállítással indult, ez volt az esemény fénypontja. A zenés műsor végén az én nagy barátom, kicsi Attila is szavalt egy verset, majd süteménnyel és üdítővel kínáltuk a jelenlévőket és feltűztük a márciuskákat is. Ekkor már volt idő kicsit beszélgetni is. Volt, aki bár beszélni nem tud, de a szeme csillogása és a mosolya mellé nem is volt szükség szavakra. Sorra jöttek, fogták meg a kezünket, köszönték, hogy ott voltunk és visszavárnak máskor is. A szervezők közül többen mondták, jó volt, hogy részesei lehettek ennek az eseménynek. S valóban, kis iróniával azt is mondhatnám, hogy ez az esemény is csupa önzésből lett megszervezve. Azért, hogy nekem, nekünk, szervezőknek, segítőknek, jelenlévőknek a lelkünkben öröm legyen amiatt, hogy mosolyt, változatosságot, kicsi színt tudtunk vinni olyan emberek hétköznapjaiba, akik mindezt nélkülözik. Köszönjük az otthon vezetőségének, hogy ismét szívélyesek és segítőkészek voltak és beengedtek minket. Nagyon köszönjük továbbá mindazoknak, akik segítettek minket abban, hogy ez a rendezvényünk létrejöhetett. Köszönjük: Tóth Rékának az éneket, Horváth Lajos prímásnak a muzsikát, valamint Lemák Józsefnek, id. Fátyol Bécinek, Podina Viorelnek, Jurj Ghitanak, ifj. Fátyol Bécinek. A süteményekért köszönet illeti Klein Hajnalkát (Nagykároly), Fischer Emőkét (Kaplony), Kinczler Tímeát (Kálmánd). Köszönjük a márciuskákat is az adományozóknak” — fejtette ki Lőrincz Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...