Nőnap az idősek otthonában
Utoljára módositva: 2017-03-10 17:21:27

Kedves hagyományt folytattak csütörtökön a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesület tagjai. A nagykárolyi gondozói központba, az idősek otthonába látogattak el, hogy az itt élőknek egy süteménnyel, üdítővel, s néhány szívhez szóló nótával kedveskedjenek nőnap alkalmából.

Énekkel, süteménnyel kedveskedtek az otthon lakóinak

„Egy sütemény, egy pohár üdítő, egy mellkasra tűzött márciuska és pár nóta — ennyire volt szükség, hogy mosolyt csaljunk az idősotthon lakóinak az arcára és jókedvre derítsük őket. Már érkezéskor öleltek és köszönték, hogy ott vagyunk, hogy gondoltunk idén is rájuk. A műsor egy 40 perces zenés összeállítással indult, ez volt az esemény fénypontja. A zenés műsor végén az én nagy barátom, kicsi Attila is szavalt egy verset, majd süteménnyel és üdítővel kínáltuk a jelenlévőket és feltűztük a márciuskákat is. Ekkor már volt idő kicsit beszélgetni is. Volt, aki bár beszélni nem tud, de a szeme csillogása és a mosolya mellé nem is volt szükség szavakra. Sorra jöttek, fogták meg a kezünket, köszönték, hogy ott voltunk és visszavárnak máskor is. A szervezők közül többen mondták, jó volt, hogy részesei lehettek ennek az eseménynek. S valóban, kis iróniával azt is mondhatnám, hogy ez az esemény is csupa önzésből lett megszervezve. Azért, hogy nekem, nekünk, szervezőknek, segítőknek, jelenlévőknek a lelkünkben öröm legyen amiatt, hogy mosolyt, változatosságot, kicsi színt tudtunk vinni olyan emberek hétköznapjaiba, akik mindezt nélkülözik. Köszönjük az otthon vezetőségének, hogy ismét szívélyesek és segítőkészek voltak és beengedtek minket. Nagyon köszönjük továbbá mindazoknak, akik segítettek minket abban, hogy ez a rendezvényünk létrejöhetett. Köszönjük: Tóth Rékának az éneket, Horváth Lajos prímásnak a muzsikát, valamint Lemák Józsefnek, id. Fátyol Bécinek, Podina Viorelnek, Jurj Ghitanak, ifj. Fátyol Bécinek. A süteményekért köszönet illeti Klein Hajnalkát (Nagykároly), Fischer Emőkét (Kaplony), Kinczler Tímeát (Kálmánd). Köszönjük a márciuskákat is az adományozóknak” — fejtette ki Lőrincz Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...