Nőnapi rendezvény
Utoljára módositva: 2014-03-09 19:10:40

A Romániai Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Szatmárnémeti fiókszervezetének székhelyén nőnapi rendezvényt rendeztek szombat délelőtt.

A szórakozáson túl az ismerkedést szolgálják a hasonló rendezvények

A nők nemzetközi napja alkalmából általános műveltségi vetélkedőn vettek részt a szebbik nem képviselői, majd a kulturális csoport tagjai szórakoztatták a jelenlévőket. A találkozó második felében — az előző évekhez hasonlóan — táncmulatságra került sor. Mint a szervezők elmondták, fontosnak tartják az ehhez hasonló programok szervezését azért, hogy a tagok jobban megismerjék egymást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...