Norvégiáról mesélnek a kastélyban
Utoljára módositva: 2018-11-09 11:31:32

Két fontos eseménnyel is készülnek a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub tagjai az elkövetkező hétvégén.

 

November 10-én 18 órától kezdődően Nagykárolyban, a Károlyi-kastélyban Szabó Tamás vetítéssel egybekötött élménybeszámolóját hallgathatják meg az érdeklődők, amelyben Észak-Norvégiáról, a sarkkörön túli világról mesél majd. „Északi fények, rénszarvasok, hideg, kaland — Norvégia. Képes élménybeszámoló Norvégia északi részéből, Tromsø-ból, ahova északi fényeket lesni indultunk, de ennél sokkal többel tértünk vissza” — írja az esemény programajánlójában az alkotó.

November 10-én 18.45 órától Szabó Tamás egy másik fontos projektjét is bemutatja a kastélyban. „A Kastély Erdélyben a kolozsvári PONT Csoport projektje, amiben 300 erdélyi kastélynak és kúriának készítettük el az adatlapját 3 nyelven (angol, román, magyar), illetve igyekeztünk fotókon is bemutatni ezeket a kastélyokat. Ennek eredményeképpen Szabó Tamás keresztbe-kasba szelte Erdélyt kastélyok után kutatva. Ennek a munkának az eredményét állítjuk itt ki” — mondta el a kiállítással kapcsolatban Bikfalvi Zsolt, a nagykárolyi fotóklub alelnöke.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...