Nullán, adósság nélkül zárhatja az évet a VSK
Utoljára módositva: 2016-12-15 16:37:40

Adósság nélkül, napra kifizetett bérekkel zárhatja az évet a Szatmárnémeti Városi Sportklub. 

Legalább is ezt ígéri Fogel László ideiglenes klubelnök (képünkön), aki a csütörtökön megszavazott 300 ezer lejből, illetve az Apaservtől kapott 28 ezer lejes támogatásból kifizet mindent, hogy tiszta lappal kezdhessék 2017-et. A helyi önkormányzat tegnapi rendkívüli tanácsülésén szavazták meg az újabb támogatást a város klubjának, ezzel a VSK idén 3,813 millió lejt költött.

Az csak jövő csütörtökön, az év utolsó testületi ülésén fog kiderülni, hogy 2017-ben Fogel maradhat-e a klubvezetői tisztségben. Január 3-án jár le ideiglenes mandátuma, és mivel az önkormányzat nem írt ki versenyvizsgát az elnöki poszt betöltésére, ezért újabb ideiglenes kinevezés következik. Fogel lapunknak elmondta – amennyiben az önkormányzat is akarja –, vállalja a következő fél évet is. „Végig akarom vinni ezt a sportidényt. Vállalnom kell mindazt, amibe nyáron belevágtunk, hiszen azt ígértem, hogy a férfi kézilabdacsapatot a Nemzeti Ligában tartjuk, a női kosárlabdázók pedig az első négy között zárják a bajnokságot” — mondta Fogel, aki már egy költségvetés-vázlatot is elkészített 2017-re.

Mint ismeretes, az alapszakaszban a kézisek az utolsó előtti helyen állnak, a lányok pedig a 6. pozíciót foglalják el a táblázatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...