Nyári tábor a Guliver óvodában
Utoljára módositva: 2014-06-24 11:34:01

A szatmárnémeti Guliver óvoda munkaközössége egész hetes rendezvénysorozattal várja az intézménybe járó gyermekeket és testvéreiket.

Mint a szatmárnémeti Vasile Lucaciu/Árpád utca 15. szám alatt működő óvodában megtudtuk, a hétfőn reggel kezdődött s péntek késő délutánig zajló program során minden gyermek megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő foglalkozást. A tegnapi rövid megnyitón Daniela Golban igazgató üdvözölte a gyermekeket és szüleiket, majd játékkal folytatódott a nap. Az ovisok reggel 8 és délután 6 óra között tölthetik itt vakációjuk első napjait. Van művészeti-, agyagozó- és konyhasarok, de a nyári melegben felüdülést ígérő pancsoló-sarok is várja a gyerkőcöket, s az állatsimogatás sem hiányozhat a programból. A tegnapi nap főleg ismerkedéssel telt, ugyanis a Guliver óvoda három egymáshoz közeli épületben működik, a nemrég zárult tanévben kétszáz gyermeket fogadott az intézmény. A tegnapi foglalkozásokon 56 gyerek volt jelen közülük. Ma a Szatmár Megyei Múzeum munkatársainak a segítségével a kenyérsütés hagyományos módszereivel ismerkedhetnek a részvevők. Szerdán a művészet és a sport kerül majd előtérbe, csütörtökön kirándulás lesz az Avasba, amelyen az óvodások testvérei és szülei is részt vehetnek. A pénteki nap a nyári tábor zárónapja lesz — sok-sok meglepetéssel. A szervezők abbeli reményüknek adtak hangot, hogy ebben a néhány napban segítségére lehetnek a nagyon elfoglalt szülőknek, akik ha sikeresnek találják az idei kezdeményezést, akkor jövő évben újra megrendezésre kerül a Guliver óvoda nyári tábora.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...