Nyári tábor a Guliver óvodában
Utoljára módositva: 2014-06-24 11:34:01

A szatmárnémeti Guliver óvoda munkaközössége egész hetes rendezvénysorozattal várja az intézménybe járó gyermekeket és testvéreiket.

Mint a szatmárnémeti Vasile Lucaciu/Árpád utca 15. szám alatt működő óvodában megtudtuk, a hétfőn reggel kezdődött s péntek késő délutánig zajló program során minden gyermek megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő foglalkozást. A tegnapi rövid megnyitón Daniela Golban igazgató üdvözölte a gyermekeket és szüleiket, majd játékkal folytatódott a nap. Az ovisok reggel 8 és délután 6 óra között tölthetik itt vakációjuk első napjait. Van művészeti-, agyagozó- és konyhasarok, de a nyári melegben felüdülést ígérő pancsoló-sarok is várja a gyerkőcöket, s az állatsimogatás sem hiányozhat a programból. A tegnapi nap főleg ismerkedéssel telt, ugyanis a Guliver óvoda három egymáshoz közeli épületben működik, a nemrég zárult tanévben kétszáz gyermeket fogadott az intézmény. A tegnapi foglalkozásokon 56 gyerek volt jelen közülük. Ma a Szatmár Megyei Múzeum munkatársainak a segítségével a kenyérsütés hagyományos módszereivel ismerkedhetnek a részvevők. Szerdán a művészet és a sport kerül majd előtérbe, csütörtökön kirándulás lesz az Avasba, amelyen az óvodások testvérei és szülei is részt vehetnek. A pénteki nap a nyári tábor zárónapja lesz — sok-sok meglepetéssel. A szervezők abbeli reményüknek adtak hangot, hogy ebben a néhány napban segítségére lehetnek a nagyon elfoglalt szülőknek, akik ha sikeresnek találják az idei kezdeményezést, akkor jövő évben újra megrendezésre kerül a Guliver óvoda nyári tábora.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...